Britanicul Wilkinson a făcut furori la o petrecere la înălţime, în Timişoara...

Britanicul Wilkinson a făcut furori la o petrecere la înălţime, în Timişoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-347664438">
Britanicul Wilkinson a fost capul de afiş al unei petreceri la înălţime în Timişoara
Britanicul Wilkinson a fost capul de afiş al unei petreceri la înălţime în Timişoara

Amatorii de muzici electronice s-au strâns cu mic cu mare la sfârşitul săptămânii trecute pe acoperişul de la Shopping City în Timişoara pentru o petrecere la-nălţime care l-a adus din nou pe britanicul Wilkinson în oraşul nostru. Conform organizatorilor, la acest eveniment au participat peste două mii de persoane.

Distracţia a debutat pe lumină, cu Hade şi Mehigh, urmaţi „la butoane“ de către ICHIM. DJ Snow a reuşit să facă un warm up cât se poate de antrenant înaintea capului de afiş. După cum era de aşteptat, creatorul hiturilor „Afterglow” și „Dirty Love” a fost întâmpinat cu ovaţii de către cei prezenţi, iar MC Ad-Apt a creat o legătură strânsă cu publicul, fiind un entertainer iubit de amatorii de muzică electronică.

Artistul britanic născut în 1989 a avut parte de un succes deosebit, iar petrecerea a fost încheiată de seturile semnate Spectrum şi The Flo.

Petrecera care l-a adus pentru a treia oară la Timişoara pe britanicul Wilkinson a făcut parte din programul Timișoara – Capitala Tineretului din România 2016-2017.

Foto: Adrian Radu

1 COMENTARIU

  1. si totusi, nu spune nimeni ce au cautat poltistii la petrecere? ca au inceput sa verifice persoanele cerandu-le cartile de identite si notau datele oamenilor. sau a fost de dragul de ”a face atmosfera?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.