Formaţia timişoreană Within the Nova a semnat cu o casă de discuri...

Formaţia timişoreană Within the Nova a semnat cu o casă de discuri britanică. Vezi când va avea loc următorul concert al trupei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa timişoreană Within The Nova va lansa videoclipul The Idealist cu ajutorul unei case de discuri din Anglia
Trupa timişoreană Within The Nova va lansa videoclipul The Idealist cu ajutorul unei case de discuri din Anglia

Timişorenii care alcătuiesc formaţia Within The Nova au semnat un contract cu casa de discuri britanică The Snakes On Fire şi se pregăteşte de lansarea videoclipului „The Idealist”.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm că am semnat cu casa de discuri The Snakes on Fire Records din Anglia, prin care vom lansa primul nostru videoclip la următorul single, The Idealist. Oficial, suntem prima trupă din roster-ul britanicilor, ei fiind o apariție nouă în industria muzicală britanică și europeană. Împreună vrem să construim un viitor atât pentru Within the Nova, cât și pentru The Snakes On Fire într-o relație bazată pe încredere, profesionalism și ințelegere, așa cum considerăm că ar trebui să fie o colaborare de tip trupă – casă de discuri. Videoclipul piesei The Idealist este produs de către echipa 7i.studio, adică Septimiu Bitea – regizor (care a regizat filmul Chameleon, premiat în iulie 2015 la Luxemburg); Flavius Nucea – asistent imagine; Dean Duracu – operator dronă, iar lansarea acestuia va avea loc în data de 10 noiembrie 2016, sub egida The Snakes on Fire Records.


Odată cu acest release urmează să facem publice și alte aspecte legate de planurile trupei”, a transmis liderul trupei Alex Rizea.

Formaţia timişoreană va susţine un concert în deschiderea celor de la Dirty Shirt, eveniment care va avea loc în data de 10 septembrie la clubul Daos. Cu această ocazie Within The Nova va evolua în faţa publicului alături de Richard Ebner, din trupa Pandora. „Cu  regret trebuie să vă informăm că Cezar Condre (tobe) nu mai face parte din componența formației, el urmându-și proiectele muzicale personale. Îi urăm mult succes în continuare! Poziția de toboșar va fii suplinită temporar de către Richard Ebner din Pandora pentru următorul nostru concert din data de 10 Septembrie, alături de Dirty Shirt“, a mai adăugat liderul formaţiei.

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 Formaţia îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.