Timișoara dă noul campion național ABSOLUT la Viteză în Coastă! În ce...

Timișoara dă noul campion național ABSOLUT la Viteză în Coastă! În ce manieră și-a acontat titlul

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Cuzma, la volanul Mitsubishi Lancer EVO IX. Foto: Facebook
Bogdan Cuzma, campion la volanul Mitsubishi Lancer EVO IX. Foto: Facebook

Confirmare pentru un pilot din Banat. Bogdan Cuzma și-a acontat titlul național la VTM după ce a dominat întrecerea de-a lungul sezonului. Timișoreanul avea nevoie doar de o clasare în puncte în ultima etapă, la Trofeul Opel, indiferent de rezultatul principalului următoritor.


Iar obiectivul a fost îndeplinit în județul Brașov.

Cuzma (26 ani) a devenit campionul Campionatului Național de Viteză în Coastă, secțiunea Open, după ce a impresionat de-a lungul sezonului prin constanță. Încă de la antrenamente evoluția timișoreanului dădea semne pozitive în legătură cu runda finală de pe Drumul Poienii, Brașov. A existat și presiune în condițiile în care urmăritorul Lucian Răduț dominase prima manșă a Trofeului Opel (timp 2m19.934s), pentru ca apoi să și câștige runda. Cornel Gardean şi Adi Iliescu au completat podiumul la Brașov. Dar pentru Bogdan (110 pt.), clasat pe 2 în prima zi, punctele obținute au fost suficiente pentru victorie.

”La începutul sezonului nu mă gândeam deloc la titlul absolut. Speram ca în acest an să bifez câteva podiumuri şi să mă obişnuiesc cu noua maşină. Acum sunt extrem de încântat că am ajuns până aici”, a declarat Bogdan Cuzma pentru autorally.ro. Timișoara are astfel, în mod inedit, campion automobilistic într-o întrecere montană. Anul trecut titlul a fost acontat de Paul Andronic (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.