Lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ajunge, în sfârșit, la comisia...

Lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ajunge, în sfârșit, la comisia de etică a Universității de Vest din Timișoara. Ce informație este ținută secretă

3
DISTRIBUIȚI

doctorat kovesi

Comisia de Etică a Universității de Vest din Timișoara (UVT) va analiza săptămâna aceasta teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi.

Oficialii UVT au comunicat faptul că, la o săptămână după ce au fost sesizați oficial în legătură cu reclamația grupului GRAUR de la Cluj, privind suspiciunile de plagiat în cazul lucrării șefei DNA, membrii Comisiei de Etică se vor întruni pentru a dezbate cele constatate deja în timpul analizei textului.

Teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi a fost verificată la Timișoara cu softul anti-plagiat, însă rezultatul e ținut secret până la o decizie a Comisiei de Etică.

„A fost convocată Comisia de Etică pentru a discuta pe acest subiect.


Comisia se va întruni în una din zilele săptămânii acesteia”, a declarat Florin Jurcă, purtătorul de cuvânt al UVT. Acesta a adăugat că „până în acest moment, la UVT nu a ajuns o solicitare oficială din partea Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru formularea unui punct de vedere în legătură cu teza lui Kovesi”.

3 COMENTARII

    • Cautati un fost Sef de la IPJ Timis, chestor la 40 de ani, bine infipt politic si in cercurile oneroase ale orasului, care profita si astazi de statutul de doctor in stiinte! Sunt firesti drepturile materiale obtinute in urma unui titlul obtinut pe cai ilicite? Se va sesiza cineva sau individul papa bani buni de la gura noastră in continuare?

  1. Lucrarea de Doctorat a d-nei Kovesi este fara dubii copiata, nu stiu ce raspuns poate da U.V.T cind chiar ea este-n culpa, e o rusine pt. o Universitate atit de cunoscuta sa elibereze si sa acorde titluri de Doctori masluite….sunteti o rusine d-lor asa zisi Profesori !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.