SCM Politehnica va lupta cu o formație din Slovenia pentru calificarea în...

SCM Politehnica va lupta cu o formație din Slovenia pentru calificarea în grupele Cupei EHF. Când are loc dubla manșă europeană

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica, victorioasă în Estonia Foto: Facebook / Clubul de Handbal CSU Politehnica
SCM Politehnica, victorioasă în Estonia Foto: Facebook / Clubul de Handbal CSU Politehnica

Adversar acceptabil pentru SCM Politehnica Timișoara în turul III preliminar al Cupei EHF.


Alb-violeții vor da piept în dublă manșă cu formația slovenă RD Riko Ribnica pentru calificarea în grupele competiției. Bănățenii au evitat la tragerea la sorți de azi nume importante din Germania, Spania sau Franța.

Nu a picat Granollers ori Magdeburg la ”extragerea” de la Viena și astfel s-a îndeplinit o primă dorință a lui Cristi Fenici și compania. Totuși, elevii lui Pero Milosevic vor da piept cu o grupare aflată pe val în campionatul intern. Riko Ribnica, sponsorizată de compania cu același nume, e lider la zi în Slovenia după ce în ediția trecută a înregistrat una dintre cele mai notabile performanțe din istoria de 60 de ani a clubului. Un loc 3 care i-a adus calificarea directă în turul 3 preliminar al EHF Cup.

Prima mașă dintre Poli și Ribnica pentru un loc în grupele competiției va avea loc în weekend-ul 19-20 noiembrie la Timișoara. Returul e programat o săptămână pe terenul formației din orășelul sloven. Alb-violeții au trecut până acum de Polva Serviti (Estonia) și OIF Arendal (Norvegia) în campania europeană.

Pentru timișoreni urmează un duel sâmbătă (ora 11) pe terenul lui CSM București, grupare care a fost învinsă surprinzător în turul II al Cupei EHF de croații de la Zamet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.