SURPRIZĂ pentru poliţiştii de frontieră timişeni, după ce au prins din nou...

SURPRIZĂ pentru poliţiştii de frontieră timişeni, după ce au prins din nou migranţi la granița de vest. În ce stare era o femeie din Liban

0
DISTRIBUIȚI

politia_de_frontiera_migranti_54577500

Aproape că nu trece zi în care poliţiştii de frontieră timişeni să nu prindă grupuri de migranţi care intră ilegal în ţara noastră dinspre Serbia, oameni care au ca destinaţie ţări din vestul Europei.

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca migranţii să aibă cu ei şi copii mici, chiar sugari.


În această dimineaţă însă au rămas surprinşi când au găsit doi migranţi, soţ şi soţie, ajunşi ilegal pe teritoriul României: femeia este însărcinată şi este la un pas să nască. Aceasta are 8 luni de sarcină, lucru care nu a împiedicat-o să bată atâţia kilometri pe jos, în dorinţa de a ajunge în vestul Europei.

Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în vederea cercetărilor.

Din primele verificări s-a stabilit că migranţii, soţ şi soţie, cu vârste de 25 respectiv 20 de ani, sunt din Liban. Aceştia au declarat că au trecut frontiera, pe jos, din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei. Femeia era însărcinată în luna a opta şi acuza probleme de sănătate (epuizare fizică şi uşoară hipotermie) fapt pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat ambulanţa, care a preluat-o şi transportat-o la spitalul din localitatea Jimbolia, pentru investigaţii de specialitate.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvîrşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată urmând a fi anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.