Un fost bodyguard din Timișoara, împușcat mortal la două zile după ce...

Un fost bodyguard din Timișoara, împușcat mortal la două zile după ce a ajuns la Londra. Ce suspectează autoritățile UPDATE 1 Reacția MAE

1
DISTRIBUIȚI

impuscat-1

Un bărbat, care a lucrat la o firmă de securitate din Timișoara, a fost împușcat mortal la două zile după ce a ajuns la Londra. Ionuț Lazăr, în vârstă de 28 de ani, a fost atacat de mai multe persoane în timp ce se afla într-un apartament din zona Sheperd’s Bush. El a fost împușcat în piept și a murit la scurt timp în urma rănilor. Cauza atacului nu este cunoscută, însă vecinii susțin că ar avea o legătură cu traficul de droguri. Polițiștii ar fi luat din apartament mai multe pachete care conțineau o pudră albă. Autoritățile au arestat un tânăr de 18 ani în acest caz, relatează standard.co.uk, citat de libertatea.ro. Nu este clar însă dacă victima a fost implicată în vreo activitate ilegală.


Potrivit sursei citate, Ionuț Lazăr se afla de doar două zile în Marea Britanie.

Conform contului de Facebook al acestuia a fost angajat la firma M-Box Security. Prietenii săi știau că a plecat la muncă, în Marea Britanie. Mai mulți cunoscuți ai acestuia au postat mesaje în care plâng moartea acestuia chiar înainte de ziua sa de naștere, care era în 29 octombrie.

UPDATE 1 „Ambasada României în Marea Britanie are în atenţie cazul cetăţeanului român decedat la Londra, în dimineaţa zilei de 22 octombrie. Din informaţiile comunicate de către autorităţile britanice rezultă faptul că cetăţeanul român ar fi fost victima unei tâlhării. Misiunea diplomatică română este în contact cu autorităţile locale pentru obţinerea unor informaţii suplimentare cu privire la acest incident, ancheta poliţiei fiind în desfăşurare”, precizează MAE, la solicitarea MEDIAFAX. Familia cetăţeanului român a fost notificată cu privire la deces, iar Ambasada României la Londra monitorizează cazul, fiind pregătită să acorde asistenţa consulară necesară, potrivit sursei citate.

Sursa foto Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.