Lansare de carte şi prezentarea noii colecţii Ana Cioclov în cadrul unei...

Lansare de carte şi prezentarea noii colecţii Ana Cioclov în cadrul unei seri magice: „Appasionata”

0
DISTRIBUIȚI
Lansarea volumului Appasionata va cuprinde şi o prezentare a colecţiei vestimentare a Casei Ana Cioclov
Lansarea volumului „Appasionata” va cuprinde şi o prezentare a colecţiei vestimentare a Casei Ana Cioclov

Iubitorii de carte, pictură, creaţie vestimentară şi muzică sunt invitaţi la un eveniment deosebit care va marca lansarea volumului „Appassionata”, semnat Ana Cioclov. Evenimentul care va avea loc joi 10 noiembrie de la ora 18.00, la mansarda Bastionului Maria Theresa va cuprinde şi lansarea colecției vestimentare toamnă-iarnă a Casei Ana Cioclov şi un minirecital susținut de mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniată la pian de Silviana Cârdu.

„Prozele scurte din volumul Appasionata au în comun căutarea febrilă a iubirii în care se lasă purtate personajele Anei Cioclov.


Mai au în comun o anume știinţă a locurilor în care în mod natural pasiunile se dezlănţuie cu mai multă forţă, în care referinţele culturale și un anume glamour sunt inseparabile de bulevardele largi și impunătoare ale New Yorkului sau de arterele Parisului istoric, precum Avenue George V. Ambientul, eclerajul, atmosfera, vitrinele, personajele par a fi recuperate din niște ecranizări mai vechi și mai romantice. Bărbaţii sunt eleganţi, femeile sunt visătoare și și unii, și alţii își petrec nopţile ca și cum ar fi ultimele. Cititorii trebuie doar să se lase purtaţi de vuietul intern al scriiturii tot așa cum, dacă ar fi într-o sală de concert, s-ar lăsa înrobiţi de crescendoul acordurilor Boléroului lui Maurice Ravel“, se spune în prezentarea volumului.

Ana Cioclov este o artistă complexă. Trăiește la New York, pictează în studioul său din Florida, are un atelier de design vestimentar la Timișoara. Din continua mișcare între polii manifestării multiplului său talent culege experienţe impresionante. Este atrasă de destinele oamenilor singuri și triști, care rătăcesc ca fluturii de noapte. O haină de blană, o rochie de mătase, un costum impecabil croit, o bijuterie, o pălărie exotică sunt indiciile care o îndeamnă să-și imagineze că femeile și bărbaţii care le poartă sunt într-o deznădăjduită căutare a romantismului, a senzualităţii și a împlinirii. În paralel cu activitatea de designer vestimentar, Ana Cioclov a pictat în ulei şi acuarelă, lucrările sale putând fi admirate în nenumărate expoziţii din ţară şi din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.