O timișoreancă a devenit vicecampioană a Franței la dans sportiv. Cine o...

O timișoreancă a devenit vicecampioană a Franței la dans sportiv. Cine o pregătește în drumul spre marea performanță

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1911412221">

Karissa Humailo

O elevă a Școlii Gimnaziale nr. 19 „Avram Iancu” din Timișoara a obținut ieri locul 2 în cadrul Campionatului Național al Franței de dans sportiv, ”10 danses”. Karissa Alesia Humailo, alături de partenerul ei, francezul Florian Baudoux, a obținut excelentul rezultat în cadrul categoriei junior 2 a prestigioasei competiții.

Karissa Humailo, în vârstă de 13 ani, e antrenată de Diana Lacroix Ribas, fostă campioană mondială și arbitru internațional de dans sportiv. Performanța timișorencei e cu atât ma valoroasă cu cât a venit după numai trei săptămâni de antrenamente cu un partener francez, în speță Florian Baudoux. Karissa nu se află la prima performanță pe plan extern. Anul trecut ea s-a clasat pe locul 3 la open-ul internațional latin de juniori 1 de la Budapesta.

Championnat de France „10 danses” e o competiție între cele mai bune perechi de dansatori din Hexagon și se desfășoară sub egida Federației Franceze de Dans și a Comisiei Specializate de Dans Sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.