Timişorenii de la Dincolo de Ziduri au lansat un videoclip care anunţă...

Timişorenii de la Dincolo de Ziduri au lansat un videoclip care anunţă apariţia unui album VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei care anunţă un nou material discografic
Formaţia Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei care anunţă un nou material discografic

Formaţia timişoreană DDZ (Dincolo de Ziduri) a lansat recent un videoclip la noua lor piesă Deschizi Drumuri noi, care anunţă apariţia unui material discografic programat să apară în cursul acestei luni.

„Piesa «Deschizi drumuri noi» intră, fără doar și poate, în categoria lucrărilor artistice care sunt create într-un timp record, și aici mă refer la acel moment pe care nimeni nu îl poate explica, moment în care toate ideile muzicale se leagă între ele cu o fluență de neimaginat. Mai plastic vorbind eram împreună cu băieții strânși pentru o repetiție și între două piese bine știute am început eu, sub forma de joacă, tema de chitară care acum stă la începutul piesei. Băieții s-au alăturat și fiind captivați de ce rezultă, am continuat să lăsăm inspirația Divină să ne călăuzească. În acel moment s-a creat structura armonică și melodică a piesei.


La final țin minte ca am scos toți un strigăt de bucurie“, spune Johnny Kui, solistul şi chitaristul trupei într-un interviu acordat site-ului tgeneration.org.

Cei patru membri ai trupei DDZ sunt Johnny Kui – chitară, voce, Mihai Popa – chitară, Dani Kui – bass şi Emi Kui – tobe, iar pentru luna noiembrie a acestui an muzicienii pregătesc apariţia albumului „Adevăratul eu“.

„Dincolo De Ziduri este o trupă care stă ca mărturie a valorilor creștine. Ca să fiu mai exact vreau să explic puțin modul în care văd eu lucrurile. O comunitate creștină sănătoasă are printre altele, ca și rod, o exprimare artistică a comunității care se împarte în două categorii: prima categorie este cea a muzicii care servește ca suport pentru închinarea congregațională, iar cea de-a doua categorie este cea a muzicii care este folosită ca mărturie a valorilor creștine. Ambele categorii sunt vitale și au aceeași origine – biserica. DDZ face parte din categoria a doua – muzica folosită ca și mărturie. Publicul pe care noi îl urmărim sunt cei neevanghelici resprectiv persoane care au avut poate contact cu creștinismul dar au fost furați de alte lucruri. Urmărim ca prin muzica noastră să apărăm valorile creștine. Într-o societate în care muzica, în mare parte, este creată pentru trup, noi vrem să ne adresăm omului lăuntric. Muzica noastră vrem să fie ca un medicament/hrană pentru omul lăuntric. Stilul muzical abordat este rock, împletit cu diferite forme de hard-rock, progressive-rock, rock simfonic. Suntem foarte entuziasmați să lansăm pe orbita pământului, în luna Noiembrie 2016, noul album DDZ intitulat «Adevăratul eu»“, a mai adăugat solistul formaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.