Un șofer băut și fără permis s-a răsturnat cu o mașină furată....

Un șofer băut și fără permis s-a răsturnat cu o mașină furată. Vezi ce alcoolemie IMENSĂ avea

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti în urma unui accident rutier pe care l-a provocat conducând o camionetă furată. Bărbatul a condus maşina deşi nu avea permis şi se afla în stare avansată de ebrietate, transmite adevarul.ro.

Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 2.00, pe Drumul Judeţean 688, în apropiere de Călan, în județul Hunedoara. Conform IPJ Hunedoara, bărbatul în vârstă de 45 de ani „a condus o autoutilitară, în afara localităţii Berc, din direcţia de mers Berc – Covragiu, pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, pe un carosabil umed, iar întrucât nu a redus viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului de mers, lovind un mal de pământ, după care s-a răsturnat.


În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 42 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Poliţiştii au stabilit că autovehiculul implicat în accidentul rutier a fost furat în cursul nopţii de 27 decembrie 2016, de pe raza localităţii Berc. Şoferul băut a fost reţinut de poliţişti, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.