Un închizător cu experiență ”afară” s-a alăturat în pregătiri lui ASU Poli....

Un închizător cu experiență ”afară” s-a alăturat în pregătiri lui ASU Poli. ”Băieții în ghete” mai așteaptă întăriri și joacă duminică primul amical al iernii

2
DISTRIBUIȚI
Bogdan Nicolescu Foto: cetateanul.ro

Numărul jucătorilor aflați sub comanda tehnicianului Sorin Brîndescu la Băile Herculane s-a mărit din nou. Bogdan Nicolescu s-a alăturat lui ASU Politehnica și ar putea fi soluția căutată pentru acoperirea plecării lui Dan Constantinescu. Fostul jucător al Recașului a revenit în țară după experiențe în ligile inferioare din Spania și Islanda, dar nu a semnat deocamdată cu alb-violeții din B. Gruparea finanțată de suporteri poartă în paralel discuții și cu alți jucători.

Conform săptămânalului ”Fotbal vest” Nicolescu (27 de ani) va fi al patrulea transfer realizat de ASU Poli în această iarnă. ”Nu e 100%… Jucătorul azi a plecat în cantonament. Nu vrea să piardă pregătirea, ne-a rugat să efectueze cantonamentul cu noi. Nu putem decât să facem pașii normali. Vrem să vedem care e situația lui în Islanda, nu vrem să ne creăm probleme… Va fi văzut de antrenor. La fel cum va fi și Gorovei”, ne-a declarat Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli.

La fel ca atacantul Răzvan Gorovei (Știința Miroslava), Nicolescu e deocamdată doar în pregătire cu gruparea de pe Știința. Întrebat dacă el e soluția pentru mijlocul terenului, Cociu a răspuns că ”ar putea să fie… El joacă și fundaș central și închizător”. Bogdan Nicolescu a fost în lotul lui ACS Recaș în sezonul în care gruparea timișeană a promovat în B. El a mai activat la CSM Lugoj în Liga a III-a și în 2012 a plecat din țară. A evoluat timp de patru ani în Tercera Division (Liga 4 din Spania) la grupările Ribaroja și Sporting Requera.


Ultima dată Paul Bogdan Nicolescu a activat în eșalonul secund din Islanda, evoluând pentru UMF Leiknir, o grupare care a ”tras” la promovare.

Pe lângă achizițiile Ioan Mera și Adrian Ungureanu, cu ASU Poli se află în cantonament portarul Victor Gârlea, păstrat după perioada de probe, precum și Răzvan Gorovei și Vlad Bîte, ultimul fiind de la juniorii B împrumutați de la LPS Banatul.

Timișorenii caută în continuare soluții pentru mijlocul terenului și pentru linia porții. În cazul în care nu va fi transferat un nou portar, ”Băieții în ghete” ar putea apela din nou la Robert Rogojină, care s-a mai antrenat cu echipa după ce a revenit în țară. El a mai apărat poarta lui ASU Poli la finele ediției trecute, a Ligii a III-a, în două rânduri. ”Am stat de vorbă azi cu doi jucători care acoperă zona centrală… Apoi, poarta e un post care ne-a creat oarece probleme pe parcurs, vrem să găsim ceva care să ne dea o oarecare siguranță. Dacă nu găsim nu e nicio problemă. Avem doi portari tineri, oferă antrenorului posibilitatea să joace cu doi jucători U21 în câmp. O soluție pentru al treilea portar o avem. Nu trebuie să căutăm. Ar putea fi Rogojină, un băiat extraordinar. Sau avem soluții de la juniori A sau B să stea pe bancă. Noi am căutat însă numărul 1, care să intre între buturi și să ofere siguranță”, a mai spus Cociu.

Băieții în ghete, la Herculane. Foto: Politehnica Timișoara / Facebook

Amical cu Dierna

ASU Poli va disputa duminică, de la ora 11, primul amical al iernii. Timișorenii vor juca la Orșova cu Dierna, gruparea locală care evoluează în Liga a IV-a Mehedinți. Celelalte teste prestabilite pentru această iarnă sunt cu: Bekescsaba (acasă) pe 4 februarie 2017, Luceafărul Oradea (deplasare) 8.02, CSM Lugoj (a) 11.02, CSM Școlar Reșița (la Timișoara sau Reșița) 15.02 și CSM Lugoj (d) 18.02.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.