Oamenii de încredere ai primarului Robu, în consiliul de administrație al Retim...

Oamenii de încredere ai primarului Robu, în consiliul de administrație al Retim UPDATE De ce a fost ”uns” Nasleu

0
DISTRIBUIȚI

Schimbări importante în Consiliul de Administraţie al Retim. Aleşii locali au votat astăzi doi noi membri în consiliul de administraţie al societăţii, organ colegial care reuneşte totalitatea administratorilor unei societăţi pe acţiuni. CA este specific societăţii pe acţiuni cu sistem de administrare unic, în care administraţia societăţii se realizează de către CA şi de directori.

Urmare a votului dat astăzi de consilierii locali, reprezentanţii Consiliului Local Timişoara în Consiliul de Administraţie al Retim sunt Dorel Borza şi Ionuţ Nasleu, ambii consilieri personali ai primarului Nicolae Robu. Numirea acestora vine, în cazul lui Borza, după ce mandatul precedent a expirat, iar Ionuţ Nasleu a fost numit ca şi membru în CA Retim după ce mandatul Doinei Buni a expirat şi el.


Cel de-al treilea reprezentant al CL în consiliul Retim este Sanda Greblă, consilieră personală a primarului, al cărei mandat expiră în 3 martie 2019.

UPDATE 1 „Pe Ionuţ Nasleu l-am numit acum având în vedere că a fost un post vacant. Este un om în care am încredere, a făcut treabă bună şi la nivel naţional unde l-am recomandat să exercite responsabilităţi la Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor, loc de unde mulţi au ajuns cu cătuşele pe mâini, iată, el şi-a încheiat mandatul acolo fără nicio problemă, a fost corect şi destituirea a fost pentru că nu a vrut să facă nimic incorect să cedeze la presiuni şi am încredere în el. Dar, aşa cum am spus eu de nenumărate ori , principiul acela de viaţă rămâne pentru mine, garantez numai pentru mine, dar până la proba contrară, eu am încredere într-un număr de oameni şi Ionuţ Nasleu se numără printre cei în care am încredere”, a declarat primarul despre numirea lui Nasleu în consiliul Retim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.