BC SCM Timișoara și-a asigurat prezența în plutonul fruntaș pe terenul ultimei...

BC SCM Timișoara și-a asigurat prezența în plutonul fruntaș pe terenul ultimei clasate. Tudor Costescu a reactivat un baschetbalist străin în Maramureș

0
DISTRIBUIȚI
BC Timișoara a învins-o fără probleme pe Olimpic Baia Mare

”Leii din Banat” s-au impus oarecum previzibil pe terenul codașei Olimpic Baia Mare. BC SCM Timișoara s-a impus cu 86-69 pe terenul maramureșenilor și și-a asigurat prezența în zona locurilor 1-6. Aflat la al patrulea succes consecutiv pe banca bănățenilor, tehnicianul Tudor Costescu l-a reactivat pe sârbul Nikola Otasevic.

”Leii” au luat un avans consistent pe terenul maramureșenilor după primul sfert, câștigat cu 29-12.


Pe finalul celei de-a doua pătrimi ecartul a ajuns la 24 de puncte în favoarea vizitatorilor. La adăpostul tabelei BC SCM Timișoara s-a relaxat în cel de-al treilea sfert, cedat cu 20-26, dar Olimpic Baia Mare nu a avut forța unei reveniri-minune. Cu toate că Pavlovic și-a apropiat echipa la doar șase puncte distanță (61-67), când mai erau opt minute din meci. Imediat însă a venit replica lui Jonte Flowers, care a lămurit definitiv soarta partidei.

Cei mai buni marcatori ai timișorenilor au fost astăzi Milos Komatina și O. Popa Calotă, ambii cu câte 18 puncte. Pentru BCT au mai punctat: Flowers (12 pt.), Drăgușin (11), Rambo (9), Otasevic (9) și Diaz (9). Echipa din Baia Mare a dat coșgheterul partidei, dar cele 26 de puncte aduse de Marko Pavlovic nu au fost suficiente în fața grupării pregătite de Tudor Costescu. Tehnicianul ”leilor” l-a menajat pe Mladen Jeremic, jucător care nu era refăcut complet.

BC SCM Timișoara va disputa acasă ultimul joc din sezonul regulat, vineri, 10 februarie, în compania celor de la CSU Sibiu. ”Leii” urmăresc acum o clasare cât mai bună înainte de startul luptei dintre locurile 1-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.