Cântăreaţa franceză Patricia Kaas susţine un concert în Parcul Rozelor din Timișoara,...

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas susţine un concert în Parcul Rozelor din Timișoara, în această vară VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cântăreaţa franceză Patricia Kaas susţine un concert în Timişoara, în această vară

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas va susţine un concert în premieră în Timişoara în data de 26 iunie în Parcul Rozelor. Solista a pornit în turneul de promovare a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală.

Patricia Kaas s-a născut în 5 decembrie 1966, iar primul său mare succes l-a avut în cadrul unui concurs de căutare a tinerelor talente. Fiind remarcată de compozitorul-arhitect Bernard Schwartz, interpreta a debutat în 1985, fără să se bucure de succes.  Ulterior, Patricia Kaas devine cunoscută şi apreciată graţie materialelor sale discografice, care au fost comercializate în peste şaisprezece milioane de exemplare la nivel internaţional. Discografia sa cuprinde zece albume de studio, cele mai proeminente discuri fiind Mademoiselle chante… (1998), Scène de vie (1990) şi Je te dis vous (1993).


Având un timbru uşor gutural, Kaas a fost adesea comparată cu Marlene Dietrich sau cu Édith Piaf.

Patricia Kaas a vizitat pentru prima oară România în iunie 1992, când a susţinut un recital în cadrul festivalului internaţional Cerbul de Aur. În anul 1998 Kaas revine în România, aducând la Bucureşti turneul Dans ma chair. Recitalul interpretei nu a fost intens mediatizat de presa română. Ulterior, pe 21 iunie 2004, Patricia Kaas susţine un concert în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti. Interpreta a revenit în România în vara anului 2009, când a susţinut un concert la Bucureşti. Recitalul, parte componentă a turneului Kabaret, a avut loc la data de 14 iunie la Sala Palatului. Cel mai recent concert al artistei în ţara noastră a avut loc în luna iunie 2013, la Bucureşti.

În 2016, anul în care a împlinit 50 de ani, Patricia Kaas a lansat primul album omonim din cariera sa, al zecelea disc de studio, prima colecţie de titluri originale după 13 ani.

„Este o nouă  calatorie a vieţii mele spre femeia care sunt astăzi, femeia care se simte bine în pielea ei şi care se uită cu plăcere în oglindă. După 30 de ani de carieră, nu mai există bariere. Am dat frâu tuturor sentimentelor, tuturor gândurilor”, spune artista.

Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare pe data de 13 februarie în reţeaua Eventim si au preţuri cuprinse între 80 şi 300 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.