SCM Politehnica a pierdut un punct, dar profită per total de retragerea...

SCM Politehnica a pierdut un punct, dar profită per total de retragerea Reșiței. Ce decizie a luat FR Handbal

0
DISTRIBUIȚI
Păiuș, într-un duel Poli – Reșița

Deși retragerea celor de la HC Adrian Petrea a survenit după jumătatea campionatului rezultatele reșițenilor au fost anulate. Prin urmare nici remiza din tur obținută de SCM Politehnica împotriva cărășenilor nu mai e contorizată.


În urma acestei decizii handbaliștii alb-violeți au profitat per total deoarece colegele de clasament câștigaseră împotriva cărășenilor. Timișorenii au urcat un loc în clasament.

SCM Poli a remizat, scor 25-25, pe terenul Reșiței în toamnei, un rezultat nestrălucit în condițiile în care HC Adrian Petrea era deja în suferință. Cărășenii nu s-au prezentat în weekend la Călărași și și-au confirmat ieșirea din scenă. Spre deosebire de regulamentul de la fotbal, unde rezultatele din tur rămân în picioare, FR Handbal a anunțat practic ștergerea istoricului Reșiței în acest sezon. SCM Politehnica profită până la urmă pentru că deși a pierdut doar un punct a urcat pe locul 7, depășind la golaveraj Steaua (tot 22 pt.). Mai mult, elevii lui Pero Milosevic s-au apropiat de locul 6, ocupat de HC Vaslui, grupare care a pierdut cele trei puncte cucerite pe parchet cu Adrian Petrea.

Handbaliștii alb-violeți nu au început bine jocurile oficiale din 2017. După eșecul din Sala Dinamo Poli are șansa primei victorii în noul an sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), când primește replica Focșaniului (locul 11), în runda 18 a Ligii Zimbrilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.