BC Timba Timișoara și-a complicat misiunea aparent ușoară din faza semifinală a...

BC Timba Timișoara și-a complicat misiunea aparent ușoară din faza semifinală a Ligii I. Ce așteaptă Bogdan Murărescu de la elevii săi în meciul de la Iași

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Murărescu

”Urșii” nu au parte de o plimbare în faza semifinală a Ligii I. După două eșecuri consecutive BC Timba nu mai e liderul grupei cu formații care se bat pentru accedereea la turneul final de promovare. Antrenorul Bogdan Murărescu așteaptă o schimbare de atitudine de la jucătorii săi în dificila deplasare de duminică, pe terenul Politehnicii Iași.

Moldovenii au suferit un singur eșec în șase partide și par să aibă prima șansă în duelul cu galben-negrii. Plecăm cu șansa a doua după ultimele rezultate înregistrate, dar credem în forțele noastre și colectivul pe care-l avem. Suntem conștienți că vom avea parte de un meci dificil, dar noi mergem să ne luptăm. Sper că jucătorii mei au înțeles că trebuie să tratăm orice adversar foarte serios și să intrăm în teren cu altă atitudine. Dacă vom juca așa cum trebuie, și cu agresivitate corectă, cred că vom avea un rezultat pozitiv.


E un joc în deplasare, noi credem că putem câștiga”, a declarat Bogdan Murărescu pentru PRESSALERT.ro.

BC Timba Timișoara a început să aibă emoții în faza semifinală după înfrângerile consecutive cu Știința și Aurel Vlaicu București. ”Urșii” au acum două înfrângeri din șapte întâlniri. ”Situația s-a complicat puțin pentru că am suferit două înfrângeri neașteptate. Dacă noi câștigăm meciurile de pe teren propriu, în mod normal nu ar trebui să se pună problema calificării noastre la turneul final. Dar normal, am ajuns acum să jucăm toate meciurile sub presiune. Am pierdut avantajul pe care-l aveam înaintea fazei semifinale, ale celor patru victorii pe care le-am avut împotriva celor de la Ciuc și Cluj, acum avem și noi două înfrângeri. Calculele sunt deja foarte stricte”, a subliniat Murărescu.

În acest moment Știința e lider, dar cu opt meciuri bifate, dintre care patru eșecuri. CN Aurel Vlaicu și Rapid au câte 11 puncte din șapte partide iar șanse matematice bune la primele patru poziții, care duc la turneul final, are și Cuza Sport Brăila, cu un singur eșec în cinc meciuri înregistrate. ”Mai avem patru meciuri acasă. Dacă batem în următoarele trei consecutive de pe teren propriu și la mai mult de zece puncte cu Știința, e gata. Depinde și de jocul rezultatelor. Știința e foarte periculoasă, dar noi trebuie să câștigăm acasă. Apoi nu ne mai interesează altceva”, a conchis ”Muri”.

Deși la un moment dat se spera că Branko Cuic se va alătura lotului pentru partida de la Iași, managerul sportiv al lui U-BT se lasă în continuare așteptat. El fiind dorit totuși pentru turneul final. În ceea ce privește restul componenților, Mihuți, Colceriu și Kovacevic acuză probleme medicale. Există posibilitatea ca ultimul dintre ei să joace totuși cu moldovenii. Partida CS Politehnica Iași- BC Timba Timișoara e programată duminică, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.