Bucovina este prima trupă confirmată la ediţia aniversară Bikers Festival VIDEO

Bucovina este prima trupă confirmată la ediţia aniversară Bikers Festival VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cea de-a 15-a ediţie aniversară a manifestării va avea loc în perioada 16 – 18 iunie

Cea de-a 15-a ediţie aniversară a manifestării Road Patrol Bikers Festival – care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde – îi va avea ca invitaţi pe membrii formaţiei Bucovina, aceasta fiind prima confirmare oficială din partea organizatorilor.

„Și în acest an, am păstrat locația deoarece natura ne este aproape și ne oferă liniștea și intimitatea atât de necesare în diminețile festivalului.


Vom începe să răcim berea de joi pentru că vineri, primii sosiți să poată să-și potolească setea. Vineri, dupa ce lăsăm oamenii să se așeze la «casa» lor, facem primele probe de sunet și înainte să apună soarele urcăm primele trupe pe scenă. Știm că prima noapte este una lungă și vom face tot posibilul să prindeți răsăritul treji. Sâmbătă vom începe în funcție de cum o putea fiecare. Cu o cafea, cu o vorbă. Va fi mai greu pentru cei cu capul mare, dar, cu putin ajutor vor reuși și ei. Intenționăm și în acest an să adunăm cât mai multe motociclete pentru plimbare, și la fel ca și la edițiile precedente, să o facem în mod civilizat. Parada va începe de la Poligonul AJVPS și se va încheia tot acolo. După paradă, cei mai viteji și mai pricepuți vor putea participa la concursurile pregătite, astfel ca seara vom ști pe cine și pentru ce premiem. La fel și cu tombola în urma căreia sperăm să mai aducem un motociclist pe lume. Duminică, împachetarea, adunarea și fiecare la casa lui“, spun organizatorii.

Mai multe amănunte despre invitaţii ediţiei din acest an vor fi făcute publice în viitorul apropiat. Anul trecut, în cadrul acestui eveniment au susţinut concerte formaţiile Mayburn (Austria), Sonatic, Gorun şi Burning Table.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.