Dragnea a anunţat la Timişoara că va cere suspendarea deputatului mitralieră din...

Dragnea a anunţat la Timişoara că va cere suspendarea deputatului mitralieră din PSD

1
DISTRIBUIȚI

Social –democraţii sunt decişi să îl sancţioneze dur pe deputatul Cătălin Rădulescu, care a declarat recent că deţine o armă şi că este în stare să iasă în stradă dacă „va mai veni comunismul, stalinismul, hitlerismul sau ceva, voi ieși în stradă cu arma. La Revoluție am ieșit în stradă tot așa, împotriva unui sistem comunist, atunci am luptat pentru niște idei pentru care lupt — drepturile și libertățile omului. Dacă se iese în stradă pentru o idee, cum s-a ieșit atunci cu ordonanța, a fost ok”.


Acelaşi deputat susţinea şi că autorităţile ar trebui să intervină cu tunurile de apă asupra oamenilor care ies în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta.

Urmările declaraţiilor făcute de Rădulescu au fost confiscarea muniţiei, deschiderea unui dosar penal in rem, însă este posibil ca repercusiunile să nu se termine aici. Liderul PSD Liviu Dragnea a promis că partidul va lua măsuri pentru sancţionarea derapajelor deputatului.

„Eu regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi poate regret şi că am cedat în faţa organizaţiei Argeş la rugămintea de a semna candidatura dumnealui pentru acest Parlament. Voi propune colegilor mei din Comitetul executiv cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD. cel puţin pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Asta vom discuta în CEX pentru că afirmaţiile acestui domn sunt inacceptabile şi periculoase în acelaşi timp. Demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare îţi dai demisia, eu tot îi dau semnale, domnia sa hotărăşte ce va face până ajunge la CEX”, a spus şeful PSD la Timişoara.

Amintim că Rădulescu a declarat şi că a luptat în Revoluţia din 1989 chiar în Timişoara, însă revoluţionarii din urbea de pe Bega susţin că acesta minte. Cel mai vehement în intervenţiile pe această temă a fost chiar purtătorul de cuvânt al Revoluţiei, Corneliu Vaida, care a sublinat în presă că Rădulescu este un impostor şi nu un revoluţionar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.