Este timpul pentru primăvară: lugojenii de la Springtime Band concertează la Timişoara

Este timpul pentru primăvară: lugojenii de la Springtime Band concertează la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia lugojeană SpringTime Band va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Formaţia lugojeană SpringTime Band va susţine un concert extraordinar la Timişoara, evenimentul urmând să le prilejuiască amtorilor de blues şi folk – rock o seară presărată cu melodii de odinioară dar şi din actualitate.

Trupa a luat naştere în primăvara anului trecut şi este formată din muzicieni tineri (Cristi Vetan şi Nelu Căpraru, ambii componenţi ai trupei de metal melodic MIST, Csilla Gyorgy şi Dana Marcu, componente în diverse trupe de jazz şi folk din cadrul Şcolii de Arte lugojene), dar şi cu veterani ai scenei rock bănăţene (Vali Ivănescu şi Petre Prisăcaru din Rock Abil, ex – Şah – Mat), cu toţii având în palmares o bogată activitate concertistică, atât în ţară cât şi peste hotare: Ungaria, Germania sau Canada.


„Numele nostru provine de la anotimpul când s-a pus piatra de temelie a trupei. Suntem bucuroşi că vom putea susţine un recital în faţa melomanilor timişoreni şi pregătim câteva surprize pentru această ocazie“, spun cei de la SpringTime Band.

Până în prezent formaţia a participat la diverse manifestări în zona noastră, printre care s-a numărat prezenţa la Zilele Avionului (Buziaş) sau Zilele Toamnei (Lugoj). Concertul formaţiei SpringTime Band va avea loc sâmbătă 25 martie, la 1740 Music Cafe, cu începere de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.