Flori speciale oferite timișorencelor de 8 Martie, din partea Cons Electrificarea Instal:...

Flori speciale oferite timișorencelor de 8 Martie, din partea Cons Electrificarea Instal: magnolii pictate de maestrul Sorin Nicodim FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Ziua de 8 Martie este sărbătorită într-un mod inedit de reprezentanții Cons Electrificarea Instal (CEI). Vă reamintim că firma din Timișoara asigură, de șapte ani încoace, în baza unui parteneriat cu ENEL, serviciile de mentenanță și intervenții în rețelele de distribuție a energiei electrice de pe raza județului Timiș.

Pentru că în această lună CEI sărbătorește 20 de existență pe piața serviciilor, Horațiu Rada, managerul companiei, și Eleodor Coptil, directorul tehnic al firmei, au luat decizia de a oferi o floare specială femeilor cu care colaborează. Și anume, o magnolie pictată de maestrul Sorin Nicodim.

“De-a lungul timpului am încercat, ca mulți alții, să cumpărăm un cadou inedit doamnelor, am oferit flori, etc. Anul acesta, an în care Cons Electrificarea Instal sărbătorește 20 de ani pe piața serviciilor, ne-am hotărât să aducem în cadrul companiei un maestru renumit, Sorin Nicodim. Am ales astăzi, de 8 martie, un cadou special pentru colegele noastre, cât și pentru soțiile și partenerele noastre de zi cu zi. Și anume, o floare creată direct în interiorul companiei, o floare pictată de maestrul Nicodim, și am ales tema magnoliei, în diverse forme, în diverse faze ale evoluției: mugurelui, boboc, floare. Fiecare floare exprimă altceva, să nu uităm că magnolia este simbolul nobleței, al perseverenței, al dragostei de natură, al măiestriei. Este o mare onoare să avem un asemenea artist în interiorul companiei noastre”, ne-a declarat Horațiu Rada, managerul CEI.

Maestrul Sorin Nicodim a precizat că a realizat picturile folosind tehnica acuarelei. “Am folosit tehnica acuarelei pentru că celelalte tehnici cer timp mult mai lung de lucru. Însă, acuarela e o tehnică de artă foarte spontană, iar eu sunt un tip spontan, deci lucrez sub impulsul stării interioare.


Astăzi, aici, știind că vin la prietenii mei, mă simt foarte bine, parcă sunt la mine în atelier, e o atmosferă caldă și lucrările denotă exact acest lucru. Picturile cu magnolii sunt ca un simbol al primăverii, al dragostei pentru mame, pentru fiice, soții. Plus că picturile sunt o bucățică de suflet, rămân în timp. O floare de veștejește, dar această floare poți s-o dai mai departe, rămâne. Horațiu s-a oferit să le pună rame lucrărilor, astfel că pot fi așezate pe perete”, ne-a povestit Sorin Nicodim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.