Sorin Grindeanu, în vizită la AEM: „Este o companie care face cinste...

Sorin Grindeanu, în vizită la AEM: „Este o companie care face cinste orașului nostru și României”

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Grindeanu, în vizită la AEM.

După vizita făcută în Reșița, Sorin Grindeanu a ajuns, vineri după-amiază, și la Timișoara. Premierul s-a decis să viziteze compania AEM, producător de contoare pentru gaz și electricitate, despre care are doar cuvinte de laudă.

„AEM este o companie care face cinste orașului nostru și României, iar eu îmi doresc să avem multe exemple de acest tip, ceea ce înseamnă creștere economică, înseamnă noi locuri de muncă, înseamnă o economie sănătoasă bazată foarte mult pe export, pentru că de aici, de la AEM, se face foarte mult export, înseamnă o companie care poate să fie un exemplu pentru foarte mulți”, a declarat Sorin Grindeanu.

De asemenea, premierul României a mai precizat că, în acest an, este convins că va fi înregistrată o creștere economică de 5,2%.

„Noi am relaxat foarte mult mediul fiscal, reduceri de taxe, ceea ce ajută companiile, ceea ce va duce la creșterea economică așa cum ne-am și propus, de fapt, pentru anul 2017, și anume 5,2%.


E un lucru pe care-l vom realiza, sunt convins, și mai ales cu ajutorul companiilor private”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Mâine dimineață, premierul se va întâlni cu conducerea Consiliului Județean Timiș, dar și cu primari din județ, la sediul CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.