ASU Politehnica ratează surpriza la Sfântu Gheorghe. ”Băieții în ghete” au condus...

ASU Politehnica ratează surpriza la Sfântu Gheorghe. ”Băieții în ghete” au condus pe terenul lui Sepsi

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli – Sepsi

”Băieții în ghete” nu au avut nimic de pierdut pe terenul pretendentei la promovare din Sf. Gheorghe. ASU Politehnica a reușit chiar să deschidă scorul prin Ștefan Blănaru și a condus la pauză, dar Sepsi OSK a răsturnat scorul după pauză și a învins cu 2-1. Meciul a fost în pericol să nu se dispute din cauza ninsorii, dar gazdele s-au mobilizat exemplar.

Așa cum era de așteptat, gazdele au avut inițiativa, cel puțin în start. Sepsi a dominat însă fragil pe ASU Poli. Prima minge periculoasă a fost trimisă de oaspeți în minutul 19. Teut a trimis o minge care a fost deviată și era să-l păcălească pe portarul Niczuly. Cea mai mare șansă a gazdelor a venit în minutul 30, când Hadnagy îl păcălește pe Mera dar trimite puțin pe lângă poartă după ce a rămas față în față cu Gakos. Alb-violeții au avut mai multă încredere azi și în minutul 41 Blănaru dă lovitura. Golgheterul timișorenilor scapă singur după eroarea lui Ursu și îl învinge cu un șut plasat pe Niczuly. La pauză putea fi 2-0 pentru ASU Politehnica, însă de această dată Ștefan Blănaru trimite telefonat, deși avea opțiunea unei pase către Ungureanu, și portarul lui Sepsi scoate în doi timpi.

Partea secundă a adus un avânt mai mare al gazdelor la poarta bănățenilor. În minutul 50 Hadnagy e blocat iar pe contraatac Blănaru irosește o nouă șansă de gol. Huiban (min. 62) și Hadnagy (65) au amenințat din nou. Pentru ca, în minutul 70, Răzvan Greu să scape de marcaj și să-l învingă pe Gakos din interiorul careului.


Peste cinci minute nou intratul Huiban înscrie cu capul și face 2-1. Puțin norocos după ce mingea a ajuns la ”sevantul” Ene în urma unei devieri. În ciuda unor încercări ofensive pe final, tot Sepsi a fost mai periculoasă pe contre. Mai mult, în minutul 90+1 Motreanu îl faultează în careu pe Huiban. Ene execută penalty-ul, dar Gakos repetă figura din Aradul Nou și respinge mingea în corner.

În urma acestui rezultat ambele echipe își păstrează locul. Sepsi e pe 2 iar urmăritoarele UTA și Mioveni mai pot spera să se apropie la un punct de aceasta în urma rundei 30. ASU Poli ocupă doar locul 15 în continuare.

Efort demn de toate laudele

Deși a nins mult în Covasna și terenul din Sf. Gheorghe a fost acoperit în două rânduri cu zăpadă gazdele au făcut un efort lăudabil pentru a face posibilă disputarea partidei. Mai mulți fani au răspuns apelului clubului și au ajutat la îndepărtarea zăpezii astfel că la ora jocului terenul a fost verde și bun de joc.

Sepsi OSK: Niczuly – Răduţoiu, I. Ursu, Rz. Damian, Vl. Olteanu – R. Greu, Ghinga, Minciună (52 Huiban), L. Manole – Hadnagy (cpt., 80 Burlacu), D. Ene (90+2 Veres). Antrenor: Valentin Suciu

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub – Nicolescu – Teuţ (79 Birău), M. Stancu (60 Bădăuță), Ad. Ungureanu, Ghinescu – Şt. Blănaru (74 Neamțu). Antrenor: Sorin Brîndescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.