ASU Politehnica, în fața ultimei verificări înaintea ”Derby-ului vestic”. Ce surpriză îi...

ASU Politehnica, în fața ultimei verificări înaintea ”Derby-ului vestic”. Ce surpriză îi așteaptă pe fani la jocul cu Dunărea Călărași

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica

”Băieții în ghete” numără deja zilele până la partida de pe ”Dan Păltinișanu” cu rivala din Arad. Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica, a recunoscut că se confruntă cu problema concentrării elevilor săi pentru jocul de sâmbătă, cu Dunărea Călărași, ultimul înaintea duelului cu UTA și de asemenea ultimul meci pe arena ”Știința” în acest sezon.

Una dintre primele surprize plăcute realizate de alb-violeți în B a fost în toamnă succesul de pe terenul Dunării. Echipa din Călărași părea apoi în degringoladă, dar în cele din urmă s-a redresat tot cu tehnicianul Adrian Mihalcea pe bancă. Timișorenii vor avea pauză în runda următoare prin retragerea Tărlungeniului, prin urmare pentru ei urmează cel mai așteptat joc al campionatului. ”E un meci foarte greu, mai ales prin prisma faptului că urmează meciul cu UTA, toată lumea e focusată pe meciul acela și am uitat de cel cu Călărași. E greu, sper să fim concentrați pe acest joc. Dunărea are o altă față spre deosebire de tur, și-a adus câțiva jucători, au rezultate, continuitate și au făcut meciuri bune în retur.


Din păcate și pe jucători îi aud și le atrag atenția la fiecare antrenament că mai e și acest meci până atunci. Sunt mai periculoși cei de la Călărași pentru că în iarnă s-au întărit și au avut continuitate cu Mihalcea la cârma echipei, e un antrenor bun”, a declarat Sorin Brîndescu. Acesta nu se va putea baza în weekend pe Laurențiu Telescu și Cătălin Bădăuță, ambii sunt suspendați în această rundă.

În premieră, ”principalul” lui ASU Poli ar putea apela în schimb la noua achiziție Deian Sorescu. ”O să vedem. Doar săptămâna aceasta s-a antrenat cu noi. Dar e dornic, ambițios, e un jucător de perspectivă, cu calități certe. Vom vedea la ora jocului dacă vom apela la serviciile lui. Mi-am dorit mulți jucători tineri de perspectivă și ne-am axat pe ei, să fie dornici de afirmare. Din păcate nu toți au confirmat, sperăm să vină și să nu se mulțumească doar cu câteva jocuri și o primă. Să-și dorească să progreseze, să-și mărească valoarea peste nivelul competiției la care participă”, a conchis Brîndescu.

”Am o poftă foarte mare de fotbal pentru că nu am mai jucat de 6-7 luni și sunt pregătit din toate punctele de vedere chiar dacă am mai pierdut din antrenament. Voi face orice îmi cere antrenorul. Eu mă simt undeva la 75-80%”, a spus astăzi Deian Sorescu.

Pun în vânzare biletele pentru derby-ul cu arădenii

Pe lângă jocul propriu-zis cu Dunărea Călărași, programat sâmbătă, la ora 17.00, timișorenii mai au un motiv să vină pe ”Știința”. Cu ocazia acestui meci se vor pune în vânzare și tichetele de intrare la duelul cu UTA Bătrâna Doamnă, programat duminică, 21 mai, de la ora 19.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Legat de ”Marele oval”, acesta nu va fi complet ”deschis” cu ocazia ”Derby-ului vestic”, câteva sectoare vor fi închise din motive de siguranță. O ”gaură” mare a apărut chiar în zona Peluzei Sud spre tribuna a II-a, unde sunt semne evidente de degradare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.