Șeful de la ”Crimă Organizată” Timișoara, implicat într-un scandal monstru. Vezi cu...

Șeful de la ”Crimă Organizată” Timișoara, implicat într-un scandal monstru. Vezi cu ce răni s-a ales polițistul

DISTRIBUIȚI

Șeful Brigăzii de combatere a crimei organizate Timișoara, comisarul șef Mugur Poinar,  a fost implicat, azi noapte, într-un scandal monstru pe o terasă din apropierea stadionului ”Dan Păltinișanu”. Scandalul a izbucnit după ce majoritatea celor care au luat cina au plecat spre casă.


Printre cei rămași la masă era și Vasile Sas, administratorul unei firme de curierat, cu care Poinar s-a cunoscut anterior incidentului la un alt eveniment. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, Sas l-a atacat pe Poinar cu un pahar pe care l-a spart iniţial şi cu care mai apoi l-a lovit peste faţă. Polițistul a ripostat folosind o sticlă cu care l-a lovit în mână pe Sas. Șeful de la ”Crimă Organizată” s-a ales cu mai multe tăieturi serioase în zona capului și a feței. Vasile Sas a mai fost acuzat, în trecut, de un fost angajat că l-a bătut.

IPJ Timiş a confirmat incidentul, Ancuţa Morariu,purtătorul de cuvânt al poliţiei din judeţ declarând pentru site-ul Vocea Timişului că „în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. IGPR a dispus demararea unei anchete interne”. Comisarul șef Poinar a fost mutat la Timișoara după ce a condus structura de ”Crimă Organizată” de la Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.