Tragedie pe lac: pompierii caută trupul unui bărbat dispărut sub ape UPDATE...

Tragedie pe lac: pompierii caută trupul unui bărbat dispărut sub ape UPDATE Tânărul a fost găsit FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Căutări de amploare în această seară în județul Timiș. Pompierii timișeni de la Sânnicolau Mare și scafandrii de la SALVO caută un bărbat care a intrat într-un lac de lângă Cenad, fără să știe să înoate, și a dispărut.

Căutările au început imediat după ora 19.00. Un echipaj medical se află la fața locului însă sunt șanse mici ca bărbatul să mai fie găsit în viață.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Trupul neînsuflețit al tânărului a fost scos din ape în jurul orei 21.30, la mai bine de două ore de când scafandrii au început căutările.


Tânărul în vârstă de 21 de ani a venit la Cenad în urmă cu câteva luni, din localitatea sibiană Șura Mare, pentru a trăi în concubinaj cu o tânără din localitatea timișeană. Cu câteva clipe înainte să fie înghițit de apele bălții care are un istoric în a face victime, sibianul s-a aventurat gol pușcă. Alerta a fost dată de un copil de până la 14 ani, care a început să urle după ajutor atunci când îl vedea pe acesta zbătându-se pentru a ieși din încurcătura care i-a luat viața. (Dan Oancia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.