ACS Poli, nevoită să apeleze la improvizații și la Voluntari. Pe ce...

ACS Poli, nevoită să apeleze la improvizații și la Voluntari. Pe ce jucători nu se poate baza Ionuț Popa în Ilfov

0
DISTRIBUIȚI
Alexandru Popovici

ACS Poli are parte vineri de o deplasare dificilă și foarte importantă în economia play out-ului. Bănățenii joacă pe terenul Voluntariului, echipă cu un parcurs pozitiv sub comanda antrenorului Claudiu Niculescu, iar problemele de lot continuă să-i dea de furcă tehnicianului Ionuț Popa.

”Urmează o serie, sper să nu fie neagră, grea. În nouă zile avem trei jocuri. Nu mă plâng, că m-am plâns o dată, mi s-a dat comunicat să-mi văd de treabă. E foarte greu în condițiile în care participi și în Cupă. Apar la fiecare joc probleme cu jucătorii. Pe care le intuiam, dar parcă sunt prea multe. Și la Voluntari vor apărea improvizații. Sunt 13-14 jucători pe care-i rotim. Nu vor face o serie de jucători deplasarea: Scutaru, Străuț, Croitoru, Poparadu, Doman… Ne așteaptă atât la Voluntari, dar mai ales la Chiajna, două jocuri foarte grele.


Echipe care se zbat alături de noi să salveze situația în clasament. Avem nevoie de cel puțin șase-șapte puncte pentru baraj, 11-12 pentru salvare. Sper ca jucătorii să înțeleagă că aceste partide sunt un fel de război în care și dacă ești rănit trebuie să încerci să te ridici și să mergi”, a declarat Ionuț Popa.

”Probabil vom adopta o altă tactică în linia de mijloc. E posibil să apară un nou jucător. Poate vom juca cu doi atacanți, chiar 4-4-2…”, a mai spus Popa. Acesta a anunțat că probabil îi va titulariza pe Șeroni și Fucek, și ei afectați de probleme medicale în ultima perioadă. E de așteptat ca în echipă să revină și Cristi Bărbuț.

”Nu mi-e frică de un adversar. Mie mi-e teamă de echipa mea, de starea lor de oboseală, morală. Am stabilit ce înseamnă financiar, ei vor lua bani la atingerea obiectivului doar la final. Mergem pe încredere reciprocă: conducători-jucători”, a adăugat Ionuț Popa.

Popovici: ”Ne așteaptă cea mai grea deplasare din play out”

Timișorenii vor urmări și meciul Concordia – ASA după duelul lor de la Voluntari. ”Ne așteaptă cea mai grea deplasare din acest play out. Voluntari are cel mai bun lot din play out. În ultimele meciuri au bătut, au câștigat și în Cupa României. De când a venit Claudiu Niculescu joacă un fotbal bun. Nu puteam să câștigăm toate jocurile. Am făcut un efort mare. Am făcut tot ce am putut să-mi ajut echipa, defensiv. Atât s-a putut la ultimul joc. Nu ascundem că după meci ne vom uita și la ce va face Chiajna. La ei se va decide multe. Important e să nu pierdem la Voluntari. Avem foarte mare încredere în noi. Suntem foarte puternici pentru că am venit de la -14 puncte, nu are cum să nu ne dea multă încredere”, a subliniat Alexandru Popovici.

Partida FC Voluntari – ACS Poli Timișoara se dispută vineri, de la ora 18.00, în runda a 9-a a play out-ului Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.