Deputatul incompatibil Matei Suciu, atac dur la Sorin Grindeanu. Cine spune că...

Deputatul incompatibil Matei Suciu, atac dur la Sorin Grindeanu. Cine spune că parlamentarul a intrat ”în frăția cercetaților și condamnaților penali”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Matei Suciu a trimis, astăzi, după ce a participat la ședința de la PSD Timiș alături de Sorin Grindeanu, un comunicat de presă în care-l atacă în termeni duri. La ședință, Suciu nu a scos un cuvânt și a refuzat să răspundă unei întrebări adresate de PRESSALERT.ro dacă va vota moțiunea, susținând că nu declarații în curtea partidului. Suciu a anunțat că  „se dezice de acţiunile ilegale ale lui Sorin Grindeanu”,că „nu toţi timişorenii sunt de acord cu acţiunea neconstituţională a lui Sorin Grindeanu”, iar „cei mai mulţi manifestă dispreţ faţă de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie”.

„Sorin Grindeanu şi Victor Ponta calcă în picioare opţiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD şi Programul de guvernare.


Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în faţa legii şi în faţa românilor pentru puciul din aceste zile”, a susținut Matei Suciu. Acesta a anunțat va vota moțiunea de cenzură.

Agenţia Naţională de Integritate a solicitat încă din luna aprilie Biroului permanent al Camerei Deputaţilor să ia act de încetarea mandatului de deputat al lui Matei Suciu, pentru că se află în stare de incompatibilitate. Potrivit ANI, deputatul Matei Suciu a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor, iar acest lucru a fost constatat prin decizie rămasă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Deputatul PSD de Timiș Adrian Pau a reacționat, afirmând ”cine se aseamănă se adună. Este singura excepție pe care PSD Timiș a făcut-o de a nu pune oameni cu probleme în justiție pe listă. Prietenia lui Matei Suciu cu Darius Vâlcov este de notorietate, creionându-se în momentul de față o frăție a inculpaților și condamnaților penal”.

Bianca Gavriliță, colega de Camera Deputaților, a afirmat ”Consider că fiecare are dreptul la propria părere. Noi, restul parlametarilor PSD de Timiș am decis împreună cu filiala județeană să-l susținem pe președintele nostru, Sorin Grindeanu”.

1 COMENTARIU

  1. Bianca Gavrilita altă oportunistă pe cale sa tradeze. Până vineri seara era cu Dragnea iar dupa niste discutii telefonice cu niste ,,prieteni” vad ca s-a sucit. Bianca, lasa-ne cu poveștile astea……nu esti departe de Suciu TRADATORUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.