Experienţa Revolution continuă cu concerte, petreceri şi surprize: urmează Exit VIDEO

Experienţa Revolution continuă cu concerte, petreceri şi surprize: urmează Exit VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia ediţie a Revolution Festival – manifestare desfăşurată la Muzeul Satului Bănăţean – are parte şi de un aftermovie, care ilustrează vibe-ul evenimentului care a adunat timp de trei zile şi trei nopţi peste 20.000 de oameni.

Pentru prima oară festivalul de la Muzeul Satului Bănățean a avut un program practic non-stop, aducând vizitatorilor workshop-uri, jocuri, show-uri de zi, concerte, afterparty-uri și multe altele. Fiecare zi a fost unică, făcând publicul să revină pentru mai mult. Prima zi a festivalului a adus pe scenele Revolution nume precum Rudimental (DJ Set), Dubioza Kolektiv, Șuie Paparude, Bleed Someone Dry sau Lee Buridge. Distracția a continuat vineri cu Eluveitie, Icicle, GBH, Dubfire, Infected Rain, Macanache & The Putreds și mulți alții. În ultima seară publicul a luat-o razna împreună cu LTJ Bukem, Delta Heavy, Alternosfera, K-lu, Maika și nu numai.

„Chiar dacă trebuie să ne luăm la revedere de la ediția din acest an a festivalului, fii pregătit pentru mult mai mult! În următoarele luni, Timișoara va trăi experiența Revolution mult mai des datorită unor concerte, petreceri și a altor surprize. Totuși, până atunci, este timpul pentru un nou capitol din această minunată aventură: Exit Festival 2017“, au anunţat organizatorii evenimentului.

Festivalul EXIT va avea loc între 5 şi 9 iulie în incinta minunatei fortăreţe Petrovaradin la Novi Sad.


Considerat a fi unul din cele mai importante festivaluri din Europa, EXIT Festival, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani, cu headlineri precum: The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, acestora alăturându-se peste o sută de alţi artişti, pe mai mult de 20 de scene. Printre ceilalţi artişti care vor urca pe scenele evenimentului se numără Jason Derulo Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hot Since 82, Noisia, Outer Edges, Discharge, Destruction, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X şi mulţi alţii.

Pornit în anul 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy şi mulţi alţii. În calitatea sa de unic festival comtemporan ce a crescut dintr-o mişcare de activism social, EXIT va sărbători 50 de ani de la Summer of Love (1967), amintind fanilor de mişcările pentru pace din anii ’60 şi ducând mai departe mesajele de atunci ce au devenit din ce în ce mai necesare în prezent. Biletele pentru festivalul din acest an se pot cumpăra de aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.