Muzica timişoreană prinde din nou cheag sub umbrela Made in TM. Programul...

Muzica timişoreană prinde din nou cheag sub umbrela Made in TM. Programul sesiunilor de înregistrări şi concerte

0
DISTRIBUIȚI
Compilaţia anuală Made in TM include şi o sesiune de înregistrări cu All Friends Band

Realizarea celei de-a 9-a compilaţii Made in TM, dedicată exclusiv muzicienilor locali, pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM a intrat în linie dreaptă.

Anul acesta, conceptul de înregistrări One Take! va avea loc în mai multe locaţii din Timişoara. „Sprijinim iniţiativele independente pe orizontală, de aceea este important ca barurile, cafenelele, cluburile, şi de ce nu birourile, magazinele sau manufacturile oraşului, care sunt parte importantă a vieţii şi spiritului timişorean, să se implice şi ele în sprijinirea artiştilor.


Am ales locaţii diferite pentru fiecare trupă pentru că şi ele sunt foarte diferite, iar culisa ar trebui să sublinieze caracterul fiecăruia, reprezintă publicul fiecăruia, pentru care aceste locaţii depun un efort considerabil care ar trebui apreciat. One Take este ca de obicei la Made in TM, un proiect win-win, din care toată lumea câştigă, trupele, locaţiile, studiourile, mişcarea în general“, spune Dudu, din partea celor de la Made in TM.

Prima sesiune de înregistrări dedicată compilaţiei din acest an a avut loc joi la Manufactura, alături de formaţia Grave For Sale, care dealtfel în aceeaşi seară a susţinut şi un concert inclus în manifestările prilejuite de Sărbătoarea Muzicii – Fete de la Musique, eveniment realizat de Institutul Francez.

Seria de evenimente Made in TM continuă sâmbătă 24 iunie, de la ora 20, la D’Arc pe Mal, cu o acţiune în care vor concerta A-C Leonte, The Different Class şi Marion Krautner, cu intrarea liberă. Seria de înregistrări pentru compilaţia sonoră din acest an va continua luni 26 iunie, la ora 18, cu All Friends Band la magazinul Soundcreation, următoarele sesiuni fiind programate  marţi , 27 iunie, ora 18, cu Exit Oz la Hostel Costel şi miercuri 28 iunie, ora 18 cu Brigada Artistică Urbană la clubul D’arc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.