Accident feroviar în Timiș, mașină izbită de tren. Printre victime, un copil...

Accident feroviar în Timiș, mașină izbită de tren. Printre victime, un copil de doar doi ani UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

Accident feroviar în urmă cu puțin timp în județul Timiș: o mașină a fost izbită de tren la trecerea de cale ferată dintre Buziaș și Hitiaș. Autoturismul era condus de o femeie care se afla împreună cu copilul ei de doar doi ani. Șoferița nu s-a asigurat corespunzător la nivel de trecere cu calea ferată fără bariere, iar când a încercat să traverseze a fost izbită în plin.

În urma impactului, și mama și copilul au rămas încarcerați. La fața locului intervin echipaje medicale și de la Descarcerare. Din primele informații, rănile celor doi nu le pun viața în pericol. Ambele victime urmează să fie transportate de urgență la spital.

Vom reveni cu amănunte și imagini.

UPDATE Mașina a fost lovită de trenul personal 9616 Timișoara – Lugoj, care transporta călători, incidentul petrecându-se în jurul orei 15.00.


O șoferiță care conducea un Opel a rămas cu mașina pe șine, din motive încă neclare, mașina fiind izbită în partea dreaptă și târâtă mai bine de 50 de metri. Femeia a fost rănită, la fel ca și fetița ei în vârstă de 2 ani. Câțiva călători și conductorul trenului au sărit în ajutorul victimelor până la sosirea echipajelor de urgență. Trenul a fost avariat și urmează să fie tractat, circulația feroviară fiind momentan blocată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.