Încă un jucător de la ACS Poli s-a transferat la ASU Politehnica....

Încă un jucător de la ACS Poli s-a transferat la ASU Politehnica. Ultimul sosit între ”Băieții în ghete” a evoluat din 2012 pentru timișoreana aflată acum în Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Poparadu. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

ASU Politehnica a realizat și cea de-a zecea mutare a verii. Sub comanda lui Bogdan Andone a fost convins să vină și mijlocașul Adrian Poparadu, un mijlocaș care a evoluat în ultimii cinci ani tocmai pentru concitadina ACS Poli. Jucătorul timișorean în vârstă de 29 de ani nu a fost inclus în lotul echipei de Liga I pentru ediția 2017-18.

După Alin Ignea, încă un mijlocaș timișorean lăsat în afara lotului de Ionuț Popa s-a alăturat divizionarei secunde susținute de druckeri. Poparadu nu mai are nevoie de prea multe prezentări pentru fanii din vestul țării, a crescut la FC Politehnica și a mai fost împrumutat de-a lungul carierei la Reșița, Otopeni, Buzău și Buftea.


A evoluat pentru vechea Poli în perioada Marian Iancu în Liga I și a prins inclusiv câteva minute ”europene” în deplasarea de Europa League de la Amsterdam (0-0).

Adrian Poparadu s-a alăturat de la început proiectului ACS Poli, în 2012, evoluând atât în L1, cât și în L2 în această perioadă. În sezonul trecut, deși a avut parte de probleme medicale, a bifat 11 partide în elită și a contribuit cu un assist la remiza echipei sale pe terenul lui CFR Cluj (scor 2-2). La capătul sezonului însă atât el, cât și alți colegi, printre care și Alin Ignea, nu au fost păstrați în lotul lui Ionuț Popa după ce s-au realizat mai multe transferuri. De Poparadu s-a arătat interesată inclusiv Ripensia în această vară. La ASU Poli se află de asemenea Radu Motreanu, împrumutat de la gruparea din elită, dar și Deian Sorescu, sosit liber după un litigiu cu ACS Poli.

ASU Politehnica a ajuns astfel la un număr de zece transferuri, la fel de multe ca echipa de primă ligă, dar pentru gruparea finanțată de suporteri e un adevărat record. Emanuel Fişteag, Ionuţ Coadă, Raul Krausz, Alin Ignea, Cornel Predescu, Ionuţ Plămadă, Florin Lazea, Marius Staicu şi Alin Crişanov sunt celelalte achiziții ale alb-violeților din B.

ASU Poli ar trebui să înceapă în mod normal noul sezon sâmbătă, pe terenul Brăilei, dar programul ar putea fi modificat mâine dacă Foresta și Metalul nu vor fi primite în competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.