Noi restricții pentru șoferii care circulă pe autostrada A1. Vezi pe ce...

Noi restricții pentru șoferii care circulă pe autostrada A1. Vezi pe ce bretea de legătură se lucrează

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează participanții la trafic că Asocierea Tehnostrade S.R.L. – Spedition UMB S.R.L. execută, în perioada următoare, mai multe tipuri de lucrări pe DN 76 și pe breteaua de intrare pe Autostrada A1 Deva – Orăștie, motiv pentru care sunt instituite restricții de circulație.

Pentru DN 76 (în proximitatea localităților Șoimuș — Bejan, județul Hunedoara), se desfășoară, în mai multe puncte, lucrări pentru realizarea unor viaducte ale autostrăzii A1 astfel:

— Sectoarele km 0+650 — km 0+690 și km 2+415 — km 2+480 — lucrări la care circulația se desfășoară simultan în ambele sensuri;

— Sectorul km 4+135 — km 4+240 — circulație alternativă pe 1 cale, dirijată cu semafoare.

Pentru execuția lucrărilor de realizare a unui viaduct de pe autostrada A1 sunt instituite restricții și pe breteaua de intrare pe A1 Deva — Orăștie, circulația desfășurându-se simultan în ambele sensuri.


Pentru realizarea acceselor în/din șantier s-au instituit restricții pe DN 76 și la pozițiile kilometrice km 3+035 dreapta, km 3+060 stânga, km 3+740 dreapta și km 3+935 dreapta.

Zonele cu restricții sunt semnalizate cu indicatoare cu caracter temporar și cu piloți de circulație. Lucrările se execută numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

Vă reamintim că mai sunt în vigoare și alte restricții, în județul Arad, despre care puteți citi AICI.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timișoara pot fi obținute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.