Topul celor mai periculoase licee din Timiș. Ce infracțiuni s-au comis

Topul celor mai periculoase licee din Timiș. Ce infracțiuni s-au comis

0
DISTRIBUIȚI

Infracţiuni cu violenţe, loviri şi furturi – sunt doar câteva din faptele petrecute anul trecut în unităţile şcolare din judeţul Timiş. În topul liceelor unde s-au petrecut astfel de fapte se află Colegiul Economic F.S. Nitti din Timișoara. Conform datelor făcute publice de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în anul şcolar 2016 -2017 în şcolile din Timiş s-au înregistrat nu mai puţin de 38 de fapte penale, din care 33 în mediul urban şi restul în mediul rural. Dintre acestea 24 au fost infracţiuni de loviri cu violenţe, 12 furturi şi două acte de ameninţate.

După şcolile în care au avut loc, infracţiunile se împart astfel: la Colegiul Economic FS Nitti Timișoara – cinci , patru la Colegiul Tehnic I.C.


Brătianu Timișoara, trei la Liceul Teoretic Recaș, două la Colegiul Tehnic Ion Mincu Timișoara, la fel de multe ca şi la Liceul Grigore Moisil Timişoara, Școala Generală nr. 25 Timișoara şi Liceul Tehnologic Sf. Nicolae Deta. Doar 286 din cele 595 de unităţi de învăţământ din Timiş sunt dotate cu camere de filmat şi doar 156 au pază. Accesul persoanelor străine în şcoli, lipsa pazei, precum şi absenţa comunicării dintre părinţi şi corpul profesoral sunt în topul cauzelor faptelor de violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.