ACS Poli Timişoara se desparte de primul jucător după doar cinci etape

ACS Poli Timişoara se desparte de primul jucător după doar cinci etape

0
DISTRIBUIȚI

După primele cinci etape ale campionatului, ACS Poli Timişoara, a cărei situaţie financiară continuă să fie precară, a încheiat înţelegerea cu unul dintre fotbaliştii aduşi în vară. La solicitarea atacantului Cristi Bud, care nu a impresionat în partidele în care a îmbrăcat tricoul albvioleţilor, cele două părţi au reziliat contractul.

Cristi Bud a fost cel de-al optulea transfer din vară a lui ACS Poli Timişoara, fiind golhgeterul lui CFR în stagiunea precedentă, venind pe Bega de la ardeleni.


Atacantul de 32 de ani a jucat în ultima etapă, la Botoşani, 64 de minute, fiind înlocuit cu Miguel, la fel ca în partida câştigată de trupa lui Ionuţ Popa, contra lui Juventus Bucureşti. În etapa inaugurală Cristi Bud a fost înlocuit în minutul 83, tot cu Miguel, în timp ce cu FCSB a părăsit gazonul tot în a doua parte a jocului, în minutul 68. Singurul joc în care atacantul a fost integralist a fost deplasarea de la Astra Giurgiu, unde a primit şi un cartonaş galben.

Am simţit că nu este locul meu acolo, că nu pot progresa. Am decis astfel că e mai bine să ne despărţim acum. Nu am nimic de reproşat nimănui, chiar am rămas în relaţii bune cu cei din conducerea clubului”, a declarat Cristi Bud pentru digisport.ro.

Crisian Bud nu a reuşit să marcheze niciun gol în echipamentul lui ACS Poli Timişoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.