Autostrada Vestului, raiul vitezomanilor: șofer surprins de radar conducând cu o viteză...

Autostrada Vestului, raiul vitezomanilor: șofer surprins de radar conducând cu o viteză amețitoare

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat în perioada 21 – 28 august pentru a depista vitezomanii de pe autostrăzile din România. În total au fost surprinşi 42 de şoferi grăbiţi, care rulau cu viteze excesive, conform agerpress.ro.

Cea mai mare viteză a avut-o un bărbat ce circula pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Şoferul a fost surprins pe camerele de filmat cu 222 km/h. De asemenea, tot pe A1, în data de 21 august au fost „taxaţi” alţi doi bărbaţi care aveau 181, respectiv 184 km/h.


Nu a fost zi fără vitezomani pe autostrada din vestul ţării. O zi mai târziu, în 22 august, cinci şoferi, care au avut între 185 şi 202 km/h, au fost opriţi de o autospecială inscripţionată.

Cei mai mulţi conducători auto care au depăşit limita legală de viteză au fost depistaţi în 23 şi 24 august, 16, care aveau viteze între 183 şi 206 km/h. Vineri şi sâmbătă alţi 10 şoferi au fost opriţi în trafic din pricina vitezei excesive.

Şoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 și 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.Mare parte dintre abaterile conducătorilor auto au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montate pe autospecială neinscripționată. Oprirea acestora s-a efectuat de o autospecială inscripționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.