BC SCM Timișoara a transferat un tânăr de la campioana U-BT Cluj-Napoca....

BC SCM Timișoara a transferat un tânăr de la campioana U-BT Cluj-Napoca. E fundaș și a jucat sub comanda lui Tudor Costescu la naționala U20

0
DISTRIBUIȚI
Tudor Gheorghe. Foto: U-BT

”Leii din Banat” au anunțat astăzi cel de-al treilea transfer al verii.


Primul român adus în această perioadă la BC SCM Timișoara e tânărul Tudor Gheorghe. Fundașul în vârstă de 20 de ani vine de la U-BT Cluj-Napoca și a avut parte de succes sub comanda tehnicianului bănățenilor, Tudor Costescu, la naționala sub 20 de ani.

După americanul Burgess și sârbul Mijajlovic BCT-ul și-a adus și un fundaș român pentru noul sezon. Tudor Gheorghe a fost o piesă importantă în campania de succes a naționalei României de tineret, câștigătoare a Diviziei B a Campionatului European în această vară. Jucătorul care măsoară 1,84 metri l-a avut antrenor la lot chiar pe Tudor Costescu, tehnicianul ”leilor”.

În sezonul trecut Tudor Gheorghe a avut medii de 1,7 puncte, 0,7 recuperări și 0,5 pase decisive, în 7:45 minute pe meci pentru U-BT, bifând în total 31 de partide în sezonul trecut, unul în urma căruia a devenit campion cu ardelenii. BC SCM Timișoara se va reuni pe data de 14 august pentru pregătirea noului sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.