Deplasare LUNGĂ și SECETOASĂ pentru ACS Poli Timișoara, înfrântă pe terenul liderului...

Deplasare LUNGĂ și SECETOASĂ pentru ACS Poli Timișoara, înfrântă pe terenul liderului FC Botoșani

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a început săptămâna de „foc” prin deplasarea de pe terenul surprinzătorului lider la zi, Botoșani, într-o partidă specială nu doar pentru Vașvari, care a evoluat șapte sezoane la clubul din nordul Moldovei, dar și pentru Țigănașu, revenit aproape de casă și pe terenul echipei la care a evoluat doi ani. Chiar și fără golgheterul Golofca, transferat zilele trecuta la FCSB, amfitrionii au rezolvat jocul grație unui gol marcat în primele 30 de minute, prin Fulop, scor final 1-0.

Botoșănenii au marcat după aproximativ jumătate de oră. O acțiune în flancul drept, în care Țigănașu a fost prea ușor depășit de Popa, greșeală dublată de superficialitatea lui Cânu, din care a respins mingea la Fulop, s-a terminat cu gol, mijlocașul gazdelor finalizând în lung, fără șanse pentru Curileac. A fost o primă repriză fără prea multe evenimente, cu excepția reușitei, încheiată după o încercare a lui Buș, a cărui șut a poposit în brațele portarului bănățenilor.

Începutul reprizei secunde le-a aparținut elevilor lui Ionuț Popa.


Vașvari l-a servit excepțional pe Mailat, care a preluat bine mingea în interiorul careului, ușor lateral stângă, însă a lovit defectuos mingea, cu exteriorul, pe lângă poartă. La fel ca și colegul său, Ciucur, intrat pe parcurs, a irosit o șansă imensă de a egala, atunci când erau mai puțin de cinci minute din joc. Pe finalul jocului, unul în care mingea s-a aflat în cea mai mare parte la oaspeți, fanii liderului și-au încurajat din picioare echipa: „Bo-to-șani!, Bo-to-șani!”, plecând fericiți de la stadion, întrucât favoriții se vor menține pe primul loc și după etapa a V-a a Ligii I.

Pentru ACS Poli Timișoara meciul de astăzi a fost a treia înfrângere din campionat, urmând ca vineri, pe „Dan Păltinișanu”, să vină campiona FC Viitorul, o altă trupă care nu se află într-o formă prea bună. Constănțenii joacă tot astăzi, de la ora 18.45, în propriul fief, cu FC Voluntari.

*

FC Botoșani – ACS Poli Timișoara 1-0 (1-0) (’29, Fulop – / )

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Tincu, St. Cucu – M. Roman (’58, Serendiuc), L. Fulop (’83, Moruțan), Buș – D. Popa (’55, Kuku). Antrenor: Costel Enache.

Pe bancă: Ed. Pap, Patache, Plămadă, Bordeianu.

ACS Poli Timișoara: Curileac – V. Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu – Artean (’72, Soljic), Vașvari – Al. Munteanu (’78, Ciucur), Croitoru, Mailat – Bud (’64, Miguel). Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Straton, Bocșan, Șeroni, Mihalcea.

Cartonașe galbene: Kuku / Mailat

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.