Inedit: masterat pe tema imigrației, terorismului și securității cibernetice, la Timișoara. Când...

Inedit: masterat pe tema imigrației, terorismului și securității cibernetice, la Timișoara. Când încep înscrierile

1
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara a lansat un progam inedit de masterat, “Studii de securitate globală”, iar printre temele abordate se numără imigrația, terorismul și securitatea cibernetică.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Universitatea de Vest din Timișoara, programul de masterat “Studii de securitate globală” este organizat în premieră în vestul țării.


Programul a fost lansat în contexul în care capitala Banatului se află pe ruta imigrației ilegale, iar fraudele cibernetice și bancare sunt noi provocări care amenință securitatea României. Noul program de masterat este derulat de Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Printre cei care vor preda la acest program de masterat se numără și experți din sistemul românesc de securitate și diplomație.

Persoanele interesate se pot înscrie la masteratul “Studii de securitate globală” în perioada 11 – 22 septembrie, la sediul Universității de Vest din Timișoara. Masteratul oferă 30 de locuri, iar selecția candidaților va avea loc în urma unui interviu în care se va discuta pe baza unui eseu motivațional în care candidatul detaliază problematica de securitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.