Timişorenii de la A.L.L. Friends Band susţin un concert în cadrul festivalului...

Timişorenii de la A.L.L. Friends Band susţin un concert în cadrul festivalului La Dâmburi

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia A.L.L. Friends Band va susţine un recital în cadrul festivalului La Dâmburi

Formaţia timişoreană A.L.L. Friends Band va susţine un concert în cadrul festivalului La Dâmburi, eveniment ce va avea loc în perioada 1 – 3 septembrie la Satu Mare, „cântarea“ fiind câştigată în urma prezenţei lor la semifinala concursului GBOB Banat, eveniment care a avut loc în luna octombrie a anului trecut la Casa Tineretului din Timişoara.

Formaţia timişoreană a susţinut o serie de concerte apreciate în ultima vreme, fiind invitată să cânte în cadrul Revolution Festival 2017 şi în cadrul concertului din Parcul Rozelor desfăşurat în 2015, în urma căruia muzicienii timişoreni au strâns bani pentru victimele tragediei de la Colectiv. Printre piesele pe care tinerii muzicieni le-au lansat se numără şi videoclipul „Man of constant sorrow”.


Prima înregistrare a acestei compoziţii datează de exact o sută de ani, piesa considerată un standard al folk-ului nord american fiind compusă de Dick Burnett. Creatorul acestei melodii este un regretat compozitor şi cântăreţ care a fost împuşcat de un hoţ şi şi-a pierdut vederea în urma acestui eveniment, dar a continuat să compună şi să cânte până la o vârstă înaintată. Melodia „Men of constant sorrow” a fost folosită în anul 2000 în coloana sonoră a filmului „O Brother, Where Art Thou?”.

În data de 14 august 2017, unul din membrii trupei, Bogdan Potra – fiul cunoscutului baterist Valentin Potra – a susţinut un concert inedit în 1740 Music Cafe sub genericul „Muzica la 15 ani“, care s-a bucurat de un succes deosebit în rândul melomanilor care au participat la acest eveniment.

Tinerii muzicieni de la A.L.L. Friends Band au fost implicaţi în acest an şi în campania Made in TM, dedicată exclusiv artiştilor timişoreni, pregătită de anonimTM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.