Șef de post filmat în timp ce întreține relații sexuale cu o...

Șef de post filmat în timp ce întreține relații sexuale cu o prostituată, îmbrăcat în uniformă UPDATE Polițistul și-a dat demisia

0
DISTRIBUIȚI

Imagini scandaloase au apărut în spațiul public, astăzi, protagonistul principal fiind un șef de post din județul Hunedoara. Este vorba de Adrian Ancheș, șeful Poliției Crișcior, care este filmat în timp ce întreține relații sexuale într-un presupus bordel, cu o tânără bănuită că practică prostituția, acesta fiind îmbrăcat în uniformă. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara au anunțat că fac verificări.

“În urma apariției acestei filmări, conducerea Inspectoratului de Poliție Hunedoara a dispus verificări prin Biroul Control Intern și prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. În urma acestor verificări, urmează să se stabilească atât aspectele legate de comportamentul polițistului, cât și aspectele legate de confidențialitatea datelor de pe filmarea respectivă”, a afirmat Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Astăzi, Observatorulnational.ro a făcut public un filmuleț în care apare șeful postului de poliție Crișcior, din județul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de polițist.


Adrian Ancheș întreține relații sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituția, într-un presupus bordel. Șeful postului de poliție Crișcior întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă.

În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheș a apărut în spațiul public. Șeful postului de poliție Crișcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o.

UPDATE Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, șeful Secției 4 de Poliție Rurală Crișcior, filmat în timp ce întreține relații sexuale cu o prostituată, îmbrăcat în uniformă, și-a dat demisia.

“În urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, aducem la cunoştinţa publicului că poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată. În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”, comunică IPJ Hunedoara.

În acest moment, polițiștii hunedoreni fac cercetări cu privire la “conţinutul, modul şi împrejurările” în care au fost realizate filmările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.