Timişorenii de la Syn Ze Sase Tri lansează un nou material discografic....

Timişorenii de la Syn Ze Sase Tri lansează un nou material discografic. Vezi care sunt colaboratorii pentru acest disc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timişoreană Syn Ze Sase Tri pregăteşte lansarea celui de-al patrulea material discografic care poartă numele de Zăul Moş, albumul urmând să fie lansat pe plan internaţional în data de 29 septembrie.

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de până acum, materialul a fost înregistrat cu o armată de muzicieni, din toate genurile muzicale: Kempes, Andy Ghost (Altar), Constantin Lăpuşneanu (God), Dudu Isabel (Seven), Andy Ionescu (Taine), Nicu Covaci, Cristi Gram şi Costin Adam (Phoenix), Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Robert Dohar şi mulţi alţii.

Albumul va fi disponibil pentru precomandă pe site-ul trupei (www.synzesasetri.ro) începând cu 15 septembrie, iar din 29 septembrie va fi disponibil internaţional prin intermediul casei de discuri Aural Music şi a partenerilor de distribuţie. Albumul va fi disponibil în format digipack, cu o piesă bonus. Discul a fost înregistrat la studioul Sound Creation din Timişoara, mixat şi masterizat la Studio 73 din Italia. Coperta albumului a fost realizată de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

Trupa a fost înființată în 2007 la inițiativa lui Alex „Corbu” Mihai, Andrei „Hultan” Ionescu și Paul „Strigoi” Bologan, care au găsit modul optim de exprimare muzicală și ideologică prin sunetul mistic al genului black metal.


Trupa a fost fondată cu intenția de a promova prin intermediul muzicii și imaginii cele mai frumoase, întunecate și, în multe cazuri, sângeroase povești, fragmente din istorie, basme și obiceiuri folclorice din vasta, mistica și bătrâna cultură românească, din perioada precreștină. În același timp, prin intermediul imaginilor ce completează muzica și conceptul, se încearcă promovarea celor mai importante și frumoase relicve, situri și locuri cu încărcătură istorică din cultura românească. Trupa a înregistrat albumul de debut „Între Două Lumi” în studioul Negură Music, avându-i pe Sol Faur și Hupogrammos (DorDeDuh, Sunset in the 12 house, Transceatla, ex. Negură Bunget) ca ingineri de sunet.  A urmat albumul „Sub semnul Lupului“ şi „Stăpân peste stăpâni“. Acest al 3-lea disc al trupei a fost înregistrat în studioul DSPro Studio din Timișoara, avându-l pe Attilla Lukinich ca inginer de sunet. Pe disc au apărut şi colaboratori de seamă: soprana Julia Szabo de la Opera Națională din Timișoara, Alin „Coiotu” Dincă de la Trooper, Manuel Giugula și Bogdan Luparu de la Bucovina, Adi „Ageru Pămîntului” Ghercea de la Argus Megere, Andrei Oltean de la E-an-na și Gabi Almași la theremin.

Formaţia timişoreană va susţine câteva concerte de promovare a acestui album până la această oră fiind confirmate recitaluri în Croaţia, Austria, Elveţia, Germania, Cehia şi Slovacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.