Workshop intensiv de dans contemporan

Workshop intensiv de dans contemporan

0
DISTRIBUIȚI

Coregraful Dorian Mallia va ține un workshop intensiv de dans contemporan, la Dance Club Palladium din Timișoara, pe 9 și 10 septembrie. Workshopul se va concentra pe floorwork și dinamică în mișcare prin tehnici de dans contemporan.

Dorian Mallia, dansator și coregraf, este fondatorul și directorul artistic al Moveo Dance Company. A absolvit Central School of Ballet (Londra), de unde a obținut o diplomă în Professional Dance and Performance, după care a urmat un masterat în Studii de Dans la Universitatea din Malta.

A lucrat și a performat cu companii internaționale de vârf, printre care se numără European Ballet în Marea Britanie, RBR Dance Company din Verona (Italia), LaMov Compania de Danza (Spania), Paganini Dance Company din Roma și Mavinkhoodance (Singapore).

În 2008, el a înființat Moveo Dance Company, al cărei repertoriu a fost dansat atât la nivel local cât și la nivel internațional: Germania, Republica Cehă, Marea Britanie, Italia, Spania și SUA.

Dorian a predat cursuri la RBR Dance Company din Verona, Random Dance Company (Londra) și ZfinMalta, masterclass la Blanid International Dance Events, Introducere în mișcare la Opera din Letonia, Festivalul Danzart în Italia și workshopuri în parteneriat cu MOVEO Shine în Malta.


În 2012, a predat dans ca lector invitat la Universitatea din Malta (School of Performing Arts) și din 2016 ca lector part-time la MCAST.

A fost directorul secției de Balet și Dans Contemporan la Dance Project timp de 4 ani. În 2016 Dorian a fost invitat să țină o prelegere demonstrativă despre cercetarea sa la Universitatea din Chichester (Marea Britanie).

După ce a câștigat premiul I la Central Trust Award în 2006, Dorian a coregrafiat pentru Design for Dance și lucrarea sa a fost performată la Teatrul Bloomsbury (Londra). Dorian a coregrafiat pentru spectacole de dans în Malta, Mavinkhoodance (Londra), Third Row Dance Company (Londra), ceremonia de deschidere a CHOGM, Festivalul Internațional de Artă din Malta, și pentru diverse evenimente cu Moveo Dance Company.

Workshopul costă 150 Ron cu înscriere până la data de 25 august sau 200 Ron cu înscriere după data de 25 august și se va desfășura în limba engleză.

Înscrierile se fac la adresa: unfoldmotion@gmail.com sau pe pagina: facebook.com/unfoldmotion.

Unfold Motion este singura companie de dans contemporan din Timișoara. Activitățile Unfold Motion sunt concentrate în jurul creației, producției, distribuirii și promovării dansului contemporan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.