BC Timba Timișoara a înlocuit un american abia sosit cu un belgian....

BC Timba Timișoara a înlocuit un american abia sosit cu un belgian. ”Urșii” s-au mai despărțit și de un jucător autohton

0
DISTRIBUIȚI
Foto: leicesterriders.co.uk

Unul dintre jucătorii transferați în această vară de BC Timba Timișoara nu a reușit să treacă testele medicale. E vorba de americanul Lamont Mack, care a fost înlocuit rapid cu un baschetbalist european: belgianul Thomas de Thaey. Noua extremă a galben-negrilor semnase recent cu englezii de la Leicester Riders.


De asemenea, ”urșii” l-au cedat pe Marius Deconescu la Dinamo.

Lamont Mack nu a trecut vizita medicală, conform unui anunț al Timbei. Acesta a fost înlocuit cu Thomas de Thaey, belgian în vârstă de 26 de ani și care măsoară 2,03 metri înălțime. Noul jucător a evoluat doi ani în Statele Unite pentru NC State, a revenit în Belgia la Ostend, alături de care a realizat eventul în 2013. Antwerp Giants și Leuven Bears sunt alte două formații din CV-ul său. În august De Thaey a fost anunțat ca transferat de Leicester de la Okapi Aalstar, unde a avut medii de 5.8 puncte și 3.9 recuperări în sezonul trecut.

O altă schimbare în echipa formației lui Bogdan Murărescu a fost trecerea lui Marius Deconescu la Dinamo București. În urma acestei decizii în lotul ”urșilor” rămâne Tamas Boloni.

În weekend BC Timba dispută un turneu amical găzduit de Debrecen, la care mai sunt invitate formația maghiară Jaszbereny și bielorușii de la Tsmoki Minsk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.