Cai lăsați să se plimbe nestingeriți pe străzi la Timișoara, amenzi date...

Cai lăsați să se plimbe nestingeriți pe străzi la Timișoara, amenzi date de Poliția Locală

0
DISTRIBUIȚI

Ca pe o pășune din propria curte – așa văd unii proprietari de cai din Timișoara străzile din capitala Banatului. Numărul reclamațiilor făcute la Poliția Locală privind caii care sunt lăsați să umble nestingheriți pe străzile crește simțitor. Agenții de la Poliția Locală au făcut controale în acest sens și au dat și amenzi.

„Pe str. M. Drăghicescu au fost depistați, ca urmare a unei sesizări telefonice, un număr de doi cai, fiind solicitat sprijinul Danyflor care i-a transportat la adăpostul pentru animale.


Tot zilele trecute pe str. Canalul Bega s-a semnalat prezența a trei cai lăsați în libertate care reprezentau un adevărat pericol, fiind depistați pe timp de noapte, când vizibilitatea este redusă. Și în acest caz au fost solicitați reprezentanții Danyflor pentru a-i duce la adăpost. Un cal care a fost depistat de polițiștii locali pe Bdul Republicii, în apropierea zonei centrale a orașului, fiind foarte agitat, a fost dus de polițiștii locali la Gradina Zoologică, fiind găsit tot pe timp de noapte. La mijlocul acestei luni, alți doi cau lăsați în libertate pe domeniul public au fost depistați de polițiștii locali pe str. Herodot. Alte zone în care au mai fost constatate astfel de situații în ultima lună sunt pe străzile Torac, Câmpului, Martir Cornel Popescu și Ernest Neumann, unde s-au găsit vaci lăsate în libertate pe domeniul public. Proprietarii, care s-au prezentat pentru a-și ridica animalele, au fost sancționați cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată, respectiv 500 lei, fiind aplicate în ultimele două luni un număr de 12 sancțiuni pe această linie. Poliția Locală atrage atenția că lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri se sancționează cu amenzi între 100 și 500 lei”, a transmis direcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.