#OamenidinUBER: Decebal, constructor de aeromodele

#OamenidinUBER: Decebal, constructor de aeromodele

0
DISTRIBUIȚI

Cum se poate transforma o călătorie obișnuită într-un schimb de idei despre plăcerea de a zbura? Se poate întâmpla în cursa ta UBER, dacă persoana care te conduce la destinație este Decebal, șofer partener UBER pasionat de aviație și aeromodelism. Și-a dorit întotdeauna să piloteze un avion real, dar, din motive economice, nu și-a putut îndeplini acest vis. Speră însă să reușească, în timp, să economisească banii necesari pentru a-și cumpăra un avion ultraușor.

Condu și tu cu UBER

Dorindu-și să experimenteze cât mai mult, Decebal își petrece timpul liber construind și echipând machete.

“Îmi place sa bricolez. Aeromodelele se construiesc și zboară după aceleași legi fizice ca avioanele reale, iar satisfacția vine atunci când știu că, pornind de la o cutie de bețe și câteva dispozitive electronice, reușesc să construiesc un aeromodel și apoi acesta este capabil să zboare”, ne povestește Decebal.

Apoi, alături de câțiva prieteni, merg la un teren de zbor din vecinătatea orașului unde au improvizată o pistă de aterizare pentru aeromodele.

“Este un sport care se practică în aer liber, departe de aglomerație și de zgomotul specific al orașelor mari”, spune el.

De UBER a aflat de la prietena lui, care a descoperit serviciul ca pasager.


Conceptul i s-a părut interesant așa că a luat decizia de a se alătura comunității. Cel mai mult la UBER îi place libertatea de care se bucură și faptul că este o modalitate simplă de a câștiga bani în timpul liber, conducând mașina personală.

Decebal are planuri de viitor ambițioase: vrea să pornească o afacere care îi va permite ulterior să își cumpere un avion ultraușor. UBER îl ajută să ajungă mai aproape de visul lui și să poată ”evada” printre nori.

La fel ca Decebal sunt mulți alți șoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi și povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcție de programul tău, și câștigi venituri suplimentare pentru a-ți finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele. Înscrie-te și tu ca șofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun orașele în mișcare!