Mii de timișoreni au participat la Cursa Rățuștelor, cel mai așteptat moment...

Mii de timișoreni au participat la Cursa Rățuștelor, cel mai așteptat moment din cadrul Bega Bulevard

0
DISTRIBUIȚI

În ciuda vremii mohorâte, timișorenii nu au stat în case, ci au participat în număr mare la tradiționala cursă a rățuștelor, organizată în scop caritabil, în fiecare an, în cadrul Festivalului Bega Bulevard. Mii de oameni de toate vârstele au venit, în această după-amiză, pe malurile Begăi, după ce și-au cumpărat bilete la cursă, în speranța că vor câștiga unul din premiile puse în joc.

Startul s-a dat în jurul orei 17.00, iar rățuștele din plastic s-au întrecut pe Bega între Podul Tinereții și Podul Traian. Printre cei care au luat cuvântul pe perioada desfășurării cursei s-a numărat primarul Nicolae Robu, care le-a vorbit celor prezenți pe malul canalului despre vaporașele cu care timișorenii nu se pot plimba, precizând că sunt “frumoase, sunt în probe, dar funcționale”, dar și despre creșele care urmează să fie construite în oraș.

În jurul orei 18.00, au fost anunțate numerele celor 20 de bilete câștigătoare, premiul trei constând într-un telefon, premiul doi un laptop, iar premiul întâi 2.000 de euro. Marele premiu a ajuns la Adrian Nicula, un tânăr de 31 de ani, dintr-un sat din județul Hunedoara, care a precizat că a cumpărat două bilete cu o oră înainte de începerea cursei.

După ce câștigătorii au fost anunțați, primarul Robu a trecut de pe un mal pe altul al Begăi cu o barcă, stând în picioare și salutând participanții.


Ajuns pe cealaltă parte a Begăi, în zona Flora, edilul-șef s-a pozat cu timișorenii.

Festivalul Bega Bulevard a început vineri și se încheie în această seară cu un concert susținut de trupa Cargo. Fondurile strânse din vânzarea biletelor cumpărate la Cursa Rățuștelor se vor îndrepta spre Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.