Pompierii din Timiş, sute de intervenții după furtuna ce a lovit judeţul...

Pompierii din Timiş, sute de intervenții după furtuna ce a lovit judeţul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

În aproape tot judeţul Timiş pompierii militari au intervenit pentru degajarea copacilor puşi la pământ de furtună, a stâlpilor, cablurilor sau altor elemente de construcţie. S-a intervenit pentru aproape 24 de ore, în intervalul 18 septembrie – 19 septembrie, între orele 08.00 – 05.00. Cele mai ferite au fost localităţile din vestul judeţului Timiş, care nu au fost avariate.

Zeci de copaci au fost degajaţi: Timişoara (57), Lugoj (5), Chizătău (2), Sacoșu Turcesc (1), Deta (1), Făget (3), Begheiu Mic (1). Tot la Timişoara trei stâlpi puşi la pământ au fost luaţi de pompieri, iar la Pietroasa unul. Au fost găsite 29 de elemente de construcţie la Timişoara desprinse în urma furtunii şi alte trei la Lugoj.

Tot în capitala Banatului a mai fost afectată Biserica Catolică „Ioan Slavici”, dar şi clădirea în care este localizată Fundaţia pentru Voi şi Asociaţia cu Handicap Locomotor.


Nu mai puţin de 115 solicitări au fost făcute în acest interval orar către ISU Timiş, iar pompierii îşi vor continua acţiunile şi în zilele ce vor veni, pentru a restabili ordinea în urma haosului cauzat de natura dezlănţuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.