Protocolul dintre primărie şi IPJ Timiş a fost semnat. Unde sunt amplasate...

Protocolul dintre primărie şi IPJ Timiş a fost semnat. Unde sunt amplasate radarele de viteză şi camerele de filmat

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial, protocolul dintre Primăria Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Timiş cu privire la folosirea camerelor de filmat pentru detectarea trecerii pe roşu şi a radarelor de viteză din sistemul de trafic management pentru amendarea şoferilor care încalcă legea a fost semnat astăzi, la instituţia de pe C.D Loga.


După ce vreme de mai multe luni, primarul Nicolae Robu a acuzat Poliţia Rutieră din capitala Banatului de rea-voinţă, astăzi, şeful IPJ Timiş, Alin Petecel, şi edilul Nicolae Robu au semnat protocolul în baza căruia poliţia va putea folosi datele din sistemul de trafic management pentru a aplica amenzi.

Este important pentru şoferi să ştie că sistemele de detectare a trecerii pe roşu sunt amplasate în intersecția de la Punctele Cardinale şi pe tronsoanele Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Ardului – Miresei, Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu – Revoluției – Hector, Circumvalațiunii – Brediceanu.

Radarele care depistează depăşirea limitei legale de viteză sunt amplasate la ieşire din oraş pe Calea Aradului, Calea Lipovei, Calea Șagului, Calea Buziașului, Calea Dorobanților şi la Pasajul Michelangelo pe ambele sensuri de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.