Shopping City Timișoara duce școala în fascinanta lume LEGO (P)

Shopping City Timișoara duce școala în fascinanta lume LEGO (P)

0
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din Timișoara, pregătește cea de-a treia ediție a expoziției Young Builders – Lumea fascinantă a cărămizilor LEGO, cu tema Back to School. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 17 septembrie, în zona scărilor rulante din centrul comercial.

Organizată cu ocazia începerii noului an școlar de Clubul Clever FROG, spre bucuria celor mici, expoziția oferă șansa vizitatorilor de a admira construcții impresionante, create integral din cărămizi LEGO și care depășesc cu mult bariera de a fi considerate simple jucării. Toate construcțiile vor avea ca temă principală școala și vor fi sub formă de rechizite școlare realizate la scală supradimensionată.

Pentru copiii care își doresc să construiască folosind cărămizi LEGO, Shopping City Timișoara a amenajat o zonă specială de creație, unde sunt așteptați să descopere lumea construcțiilor LEGO.


Expoziția va avea loc în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar intrarea la aceste activități și evenimente este liberă.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitytm/.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.